«Rīgas» hokejisti «sausā» piekāpjas «Ruskije vitjazi» komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Rīga" facebook.com

Latvijas kluba «Rīga» hokejisti sstdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā svētdien viesos ar rezultātu 0:5 (0:0, 0:3, 0:2) kapitulēja Čehovas «Ruskije vitjazi» komandai.

Pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirti, bet otrajā rīdzinieki ielaida trīs vārtus, turpinājumā tā arī nespējot atspēlēties.

Abas komandas tikās arī dienu iepriekš, kad rīdzinieki sīvā cīņā zaudēja ar rezultātu 1:2.

Kā vēstīts, rīdzinieku spēlētājs Frenks Razgals sestdien tika nosaukts par novembra labāko līgas uzbrucēju Rietumu konferencē. Tomēr divos nedēļas nogales mačos viņš palika bez rezultativitātes punktiem.

Izbraukuma ietvaros rīdzinieki nākamajā nedēļā divas reizes tiksies arī ar Maskavas «Spartak» komandu, bet pēc tam Latvijas klubam būs ilgs pārtraukums, jo labākie komandas spēlētāji ar Latvijas U-20 izlasi piedalīsies pasaules čempionātā junioriem, kas gadumijā norisināsies Kanādā. Savukārt nākamo spēli mājās «Rīga» aizvadīs vien janvāra vidū.

LETA jau ziņoja, ka novembra sākumā AS «Dinamo Rīga» padome izvērtēja «Rīga» komandas sniegumu MHL čempionāta 22 spēlēs, kad tika izcīnīti vien trīs panākumi, atzīstot to par neapmierinošu. Vadība lēma, ka komandas galvenā trenera amatā atgriežas Ronalds Ozoliņš, kurš komandu vadīja arī iepriekšējās divās sezonās, savukārt Aleksandrs Ņiživijs, kurš bija galvenais treneris šajā sezonā, tika pazemināts par Ozoliņa palīgu.

Kopš Ozoliņa stāšanās amatā viena no sacensību pastarītēm desmit cīņās guvusi piecas uzvaras.

Turnīra tabulā «Rīga» ar 21 punktu 32 mačos joprojām ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma priekšpēdējo, 14.vietu, bet «Ruskije vitjazi» ar 57 punktiem 30 spēlēs ir ceturtajā vietā.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Spēlējot vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu