Baumas par krāpšanu Herisai liek justies nepasargātai un nepārliecinātai par savu laulību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Anna Herisa intervijā atklājusi, kā jūtas, lasot dažādas baumas, minējumus, ar ko viņas vīram, aktierim Krisam Pretam ir romāns. Izrādās, šādas runas aktrisei liek justies nepasargātai un sāpina viņu.

Pāris kopā snieguši interviju un atzinuši, ka intervijās daudz nākas runāt tieši par attiecībām un viņi ar to ir mierā, jo tā ir daļa no publiskās dzīves, kuru tie izvēlējušies, kļūstot par aktieriem.

Anna atzinusi, ka pirms gada, kad pirmo reizi presē parādījās baumas, ka vīrs viņu krāpj, zvaigzne jutusies nepasargāta un uztraukusies par savu laulību.

Pat apzinoties, ka lasītais nav patiesība, tas ietekmējis viņu emocionāli un licis saausīties.

Apzinoties, ka dzeltenā prese viņas galvā ieperinājusi nepamatotas šaubas, zvaigzne jutusies dusmīga, jo sapratusi, ka lasītais spēj viņu tik ļoti ietekmēt.

Herisa atzina, ka fakts, ka viņa audzina bērnu, bet Kriss filmējas citos kontinentos vai pilsētās, liek justies viegli ievainojamai, jo apkārt aktierim ir tik daudz skaistuļu.

Kriss un Anna iepazinās 2007.gadā un pēc diviem gadiem apprecējās, tāpat pāris audzina četrus gadus veco Džeku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu