Rīgas «Dinamo» Tallinā uzņem KHL čempionvienību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda šodien Igaunijas galvaspilsētā uzņems iepriekšējās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Magņitogorskas «Metallurg». Spēle «Tondiraba» ledus hallē (spēj uzņemt 5840 skatītāju) sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

KHL spēle Tallinā tiks aizvadīta pirmo reizi. Rīgas kluba vadība šādu soli spēra, jo «Arēna Rīga» ir aizņemta, tur risināsies pasaules čempionāts florbolā.

Normunda Sējēja vadītā «Dinamo» komanda pēdējās piecās spēlēs nav spējusi gūt vairāk par vieniem vārtiem mačā. Trešdien gada noslēdzošajā cīņā «Arēnā Rīga» «Dinamo» hokejisti ar rezultātu 0:3 piekāpās Ufas «Salavat Julajev», piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

«Metallurg» vienība uz Tallinu devās no Helsinkiem, kur ar 2:3 atzina Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās «Jokerit» pārākumu. Pirms tam Magņitogorskas komanda bija izcīnījusi četrus panākumus pēc kārtas.

«Līdz šim vēl neesmu bijis Igaunijā. Ar prieku turp došos. Tā ir iespēja apskatīt citu Eiropas pilsētu. Darīsim visu, lai tiktu pie punktiem,» «Dinamo» kluba mājas lapā citēts Džastins Šags, kurš 29 mačos guvis divus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

KHL čempionvienības līderis ir krievu uzbrucējs Sergejs Mozjakins, kas izpelnījās novembra labākā uzbrucēja balvu. Šosezon viņš 36 spēlēs izcēlies ar 28 vārtiem un 26 rezultatīvām piespēlēm, būdams līgas rezultatīvākais hokejists.

«Dinamo» rezultatīvākais spēlētājs ar nopelnītiem 13 punktiem (4+9) ir aizsargs Guntis Galviņš.

Arī svētdien paredzēto maču ar Čeļabinskas «Traktor» komandu «Dinamo» aizvadīs Tallinā.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar nopelnītiem 29 punktiem 35 spēlēs ieņem pēdējo, 14. pozīciju. Savukārt «Metallurg» nopelnītie 77 punkti 36 spēlēs ļauj atrasties Austrumu konferences līderes godā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu