Kortnija Kardašjana izlīgs ar Skotu Dīsiku tikai tad, ja viņš to apprecēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne par spīti faktam, ka jau dzīvo kopā ar savu bērnu tēvu Skotu Dīsiku, nav līdz galam tam piedevusi narkotiku un alkohola atkarībā pieļautās kļūdas un paziņojusi: ja viņš vēlas atgriezties ģimenē, tam viņa jābildina un jāapprec. Šāda rīcība būtu tikai normāla, ņemot vērā, ka pāris audzina trīs bērnus un plāno ceturto reizi kļūt par vecākiem.

Kortnija jūtas pārsteigta par Skota centieniem atgriezties ģimenē un iemantot viņas uzticību un mīlestību. Vīrietis, kopš iznācis no rehabilitācijas klīnikas, velta visu savu laiku un enerģiju, lai atgūtu ģimeni.

Skotu neinteresē narkotisko vielu reibumā satiktās sievietes, romāni un šo sieviešu vēlme padarīt viņu īslaicīgo romānu par attiecībām.

Kardašjana ļāva vīrietim atgriezties mājās, bet izteica ultimātu par laulībām.

Dīsiks piekritis ultimātam, bet nevēlas plašas kāzas, vien ceremoniju ģimenes lokā, tāpat Skots vēlas pats organizēt visu saistībā ar kāzām, jo grib iepriecināt Kortniju, radot viņai perfektu, pasakas cienīgu dienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu