Noskaties kosmosa trillera «Pasažieri» reklāmas rullīti!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Publicēts režisora Mortena Tilduma (Morten Tyldum) kosmosa trillera «Pasažieri» («Passengers») reklāmas rullītis. Filmā galveno lomu atveido «oskarotā» aktrise, vislabāk atalgotā Holivudas zvaigzne Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence). Noskaties! Rullīti skan jauna grupas «Imagine Dragons» dziesma «Levitate».

Filmas anotācija: Kosmosa kuģis ar 5000 pasažieriem, kuri ir iegremdēti mākslīgajā sapnī, ceļo uz planētu, kas viņiem kļūs par jauno mājvietu. Negaidītas sistēmas kļūmes dēļ divi pasažieri Džims (Chris Pratt) un Aurora (Jennifer Lawrence) pamostas ātrāk un saprot, ka līdz ceļojuma galapunktam vēl ir jālido 90 gadi, kas nozīmē, ka dzīves atlikušo daļu viņiem nāksies pavadīt vienatnē, kosmiskā kuģa greznajā interjerā. Laiks skrien, un pakāpeniski viņi sajūt abpusējas simpātijas... taču pēkšņi atklājas, ka kuģim draud briesmas.

Filma uz lielajiem ekrāniem iznāks 21. decembrī. Latvijā no 30. decembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu