Adventes vainags no ģitāras stīgām? Kāpēc ne!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šogad Adventes vainagu mode ir īpaši krāšņa – no netradicionālas un radošas eklektikas līdz pat dabas materiāliem, noskaidrojis kanāla 360TV sarkanā paklāja raidījums «Kas Karsts». Neparastā dekorāciju veikala SHISHI pārstāve Diāna Birzniece norāda, ka pircēji pēdējā laikā lielākoties iecienījuši vainagus, kas veidoti no dabas materiāliem – sūnām, priežu čiekuriem un citiem visapkārt pieejamiem materiāliem.

Dabas sniegtos brīnumus novērtē arī grupas «Latvian Voices» meitenes, kuras šogad pagatavojušas kopīgu Adventes vainagu, kas tapis pēc principa «viss, kas mājās atrodams». Katra meitene atnesusi ko savu, lai kopīgiem spēkiem veidotu vainagu no sausajiem ziediem, kaltēta kanēļa standziņām, skujām un lentītēm.

Savukārt mūziķis Lauris Valters dod priekšroku ne tik tradicionālajiem materiāliem - viņa mājas rotā pavisam īpašs Adventes vainags, kas gatavots no 150 ģitāras stīgām. Laura draudzene jau sen lūgusi viņu nemest ārā stīgas, bet gan krāt tās kādai neparasti radošai idejai. Līdz beidzot pārsteigusi Lauri ar īpaši neierastu Adventes vainagu kurā līdz ar stīgām iepītas tūkstošiem mūziķa spēlēto dziesmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu