Rutuļa projekts «N`Works» izdod remiksu EP «3.45»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Normunda Rutuļa projekts «N`Works» laidis klajā remiksu minialbumu «3.45». Tas ir trešais «N`Works» albums un šoreiz paša mākslinieka izdots. CD versijā iekļauti astoņu dziesmu remiksi, kas veidoti Lindas Leen, «Otras puses», «bet bet», «Triānas parka», «My Radiant You», «Dvīņu», «Very Cool People» un Normunda Rutuļa dziesmām. Digitālajā versijā papildus arī Harija Baša astoņdesmito gadu hita «Citreiz» remikss.

«Man prieks, ka izdevās realizēt vienu savu mazo sapnīti un izdot šo albumu. Ārpus tā palika vēl citi iepriekš gatavoti remiksi, taču stilistiski tie ir atšķirīgi. Tāpēc šajā EP apvienoju, tos, kuri, manuprāt, sader kopā. Tie būvēti, iedvesmojoties no man tīkamajiem 90. gadu beigās populārajiem UK Garage un Soulfulhouse mūzikas žanriem. Arī izmantojot ikonisko Roland TR-707 un TR-808 bungu mašīnu semplus. Jūtu, ka ar pieredzi mana ekspansivitāte, brīžiem pat pārsātinātība aranžējumos, pārvērtusies vienkāršākā rezultātā, un šķiet, tas ļauj skaņdarbam elpot dziļāk un plašāk,» par albumu stāsta Normunds Rutulis.

Albuma prezentācijas koncerts notiks naktsklubā «Coyote Fly» 2. decembra naktī. Uzstāsies «Dvīnes», Dināra Rudāne, «Otra puse» un Normunds Rutulis.

N`Works ir Normunda Rutuļa «alter ego». «N`Works» izdevis trīs albumus – «Double B tonality» (2009.), «N.O.A.» (2013.) un «3.45» (2016.). Pirmais no šiem saņēmis «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu» nominācijā «Labākais deju mūzikas albums».

N`Works
N`Works Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu