Eliss Kūpers uzstāsies Traķu pilī Lietuvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu rokmūzikas ikona Eliss Kūpers (Alice Cooper) sniegs koncertu Lietuvā. Tumsas princis un šokroka krusttēvs 31. jūlijā ar jaunu šovu uzstāsies Traķu ezerpilī. Šis koncerts būs daļa no Kūpera pasaules koncerttūres «Spending The Night With Alice Cooper».

Amerikāņu dziedātājs, dziesmu autors, mūziķis un aktieris Eliss Kūpers dzimis 1948. gadā Detroitā, Mičiganas štatā. Viņš kļuvis par vienu no visu laiku populārākajiem roka māksliniekiem pasaulē, un ietekmīgais mūzikas žurnāls «Rolling Stone» viņu nosaucis par «pasaulē iemīļotāko roka šovmeni».

Kūpers savu mūziķa karjeru sāka 16 gadu vecumā un 60. gadu beigās kļuva par pašradītā «šokroka» žanra pionieri. Viņš iemantojis slavu ne vien ar savu mūziku, bet arī ar lieliskiem koncertšoviem, par kuriem mēdz sacīt – «tas jāredz, pirms mirsti». Uz koncertskatuves viņš izmanto elektriskos krēslus, neīstas asinis, bērnu lelles, pirotehniku un pat giljotīnu.

Kūpera lielākie solohiti ir «Poison», «Hey Stoopid», «Lost In America», «It’s Me» un daudzi citi. 2011. gadā viņš kopā ar savu draudzeni – žņaudzējčūsku – tika iekļauts Rokenrola slavas zālē.

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā šo ceturtdien, 1. decembrī, plkst. 10.00. Biļetes būs nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Biļešu cenas - sākot ar EUR 35.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu