Aktrise Evana Reičela Vuda atzinusi, ka divas reizes pārcietusi izvarošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Evana Reičela Vuda intervijā atzinusi, ka divas reizes piedzīvojusi izvarošanu un viņai vēlāk nācās veltīt daudz pūļu, lai atkal seksuālā ziņā spētu uzticēties kādai personai.

Zvaigzne ir droša, ka mēs dzīvojam laikā, kad par šādām lietām nav jāklusē, bet tieši otrādi - jārunā, lai pasargātu kādu citu no kļūdu atkārtošanas un parādītu citām sievietēm, ka viņas piedzīvotajā nav vienas.

Evana Reičela Vuda atklājusi, ka pirmo reizi viņu izvarojis vīrietis, ar kuru viņa bijusi kopā, bet otro reizi kāda bāra īpašnieks, kurā viņa atpūtusies.

2011.gadā aktrise publiski paziņoja, ka ir biseksuāla un nepieskaita sevi nevienam no dzimumiem, jo uzskata sevi par indivīdu.

Jau četru gadu vecumā viņa apzinājās, ka tai patīk sievietes, un lieliski prata ar uzvedību un vārdiem panākt daiļā dzimuma uzmanību, jo gados jaunajā vecumā tieši uzmanība bija tas, ko viņa vēlējās.

2013.gadā zvaigzne kļuva par māmiņu dēlam, un tieši tā dzimšana ļāva izprast seksualitāti un nekautrēties par to runāt.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu