Šovs «Izklausies redzēts» ļāva Ievai Sutugovai parādīt, ka viņa ir pieaugusi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

27.novembra vakarā noslēdzās pašmāju muzikālais šovs «Izklausies redzēts», kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja Dināra Rudāne, otrajā vietā atstājot dziedātāju Ievu Sutugovu. Otrā vieta nekādā mērā neliek skumt dziedātājai, jo šova mērķis - naudas ziedošana labdarībai - ir turējis mūziķus vienotus, neļaujot vaļu katra ambīcijām.

Pēc šova dziedātāja jūtas priecīga, emocionāli uzlādēta, piepildīta un ir laimīga par ikvienu momentu, kas aizvadīts šovā.

«Neslēpšu, bija divi tēli, ko vēlējos atveidot šovā, bet neatveidoju, taupīju finālam, bet nebija lemts. Neatklāšu, ko vēlējos, priecājos par savu izvēli iejusties Mailijas Sairusas ādā un pilnībā izkāpt no savas komforta zonas,» stāsta Ieva.

Ideālā variantā Ieva vēlējās finālā nostāties pie mikrofona skaistā kleitā un nodziedāt dziesmu, tas viņai būtu bijis ērti un viegli, bet dziedātāja izvēlējās izkāpt no komforta zonas, savā ziņā pat pārkāpt pāri sev, saviem uzskatiem.

«Priecājos par šādu izvēli, jo, ja finālā neatveidotu Mailiju Sairusu, dziesmu «Wrecking ball» tā arī nebūtu izpratusi līdz galam. Nu zinu, ka tā ir ļoti spēcīga dziesma, skumja, katrs no mums ir bijis tādā dzīves periodā, kad būtu jādzied šī dziesma,» aizdomājas Ieva.

Horeogrāfijas nodarbības, iejušanās tēlos palīdzēs dziedātājai arī nākotnē, jo nu daudz vieglāk būs izprast dziesmu noskaņas un nebaidīties no pārmaiņām vizuālā veidola izmaiņu ziņā.

«Šovs man savā veidā ļāva parādīt, ka mazā tīņu dziedātāja Ieva Sutugova ir izaugusi un nu ir pieaugusi dziedātāja. Domāju, šovs visiem, kuri mani zināja no bērnības, ļāva pierast pie fakta, ka vairs neesmu pusaudze,» tā Ieva.

«Izklausies redzēts» ļāva Ievai parādīt visu, ko viņa prot, ko viņa vēlas un ko ir gatava sniegt koncertos, tā ir kā platforma turpmākajām gaitām.

Jau 2017.gada februārī Ieva prezentēs savu jauno albumu un sniegs koncertus. Tieši albuma ieraksts un jaunās koncertprogrammas mēģinājumi būs tas, uz ko dziedātāja ieciklēsies līdz pat februārim.

«Man ir paveicies, ka vīrs arī ir mūziķis un mani atbalsta, šova laikā viņš tik ļoti juta līdzi, ka fināla dienā nepateica, ka tam ir temperatūra, bet sagaidīja šova beigas, lai paziņotu, ka saslimis, tādā veidā ļaujot man koncentrēties tikai uz uzstāšanos,» smaida Ieva.

Par spīti tam, ka Rīgā Ievai nav dzīvnieku, saņemot aicinājumu piedalīties šovā, viņa uzreiz sapratusi, ka uzvaras gadījumā vēlas līdzekļus ziedot tieši dzīvniekiem. Par savu izvēli māksliniece ir droša joprojām, jo pat 400 nopelnītie eiro patversmei nozīmē daudz. Tā ir iespēja iegādāties dzīvniekiem barību.

«Dievinu dzīvniekus, jau no bērnības mani mācīja, ka dzīvnieki ir tādi paši kā cilvēki, pilntiesīgi ģimenes locekļi. Kad pārcelšos uz lielāku dzīvokli man noteikti būs kāds mīlulis, pagaidām mazajā dzīvoklī ir vieta tikai mūzikas instrumentiem un manām kurpēm; lai manas kurpes neciestu zobu augšanas procesā, vajag lielu skapi apaviem, un tad sākšu domāt par mājdzīvniekiem,» smejas Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu