«Precētie pret brīvajiem»: meitenes sasiešana, pikants striptīzs un «indīgā čūska» biksēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šova «Precētie pret brīvajiem» piektajā raidījumā puiši vai no ādas līda ārā, lai smuko Simonu pārliecinātu, ka viņu sirdis ir brīvas. Meiteni centās apvārdot divi aizņemti puiši Artūrs un Didzis un Edgars, kurš šovā startēja ka brīvs puisis.

Randiņš ar aizņemto puisi Artūru izvēršas visai pļāpīgs. Tikai vaina, ka runātājs galvenokārt ir puisis. Mīļotās sievietes samācīts, Artūrs ķeras pie deserta un kā nedaudz draiskāka.

Kad abi iekārtojušies gultā, viņš Simonai sasien rokas un viens otru pabaro.

Abi vienojas, ka skūpsts ir kas vairāk par seksu. Un nenotiek ne viens, ne otrs, raksta skaties.lv.

Pēc randiņa Simona atzīst, ka Artūrs ir kaitinošs un brīvs varētu būt tikpat, cik aizņemts. Simonas otrais randiņš ir ar divu meitu tēvu Didzi, kurš attiecībās ar Gitu ir jau septiņus gadus.

Didzis pārliecināts, ka spēj savaldzināt jebkuru meiteni, tomēr izrādās, ka ar Simonu randiņš vis nevedas. Puisis aizbildinās ar desertu un steidz pēc palīdzības pie mīļotās Gitas, kura puisi iedrošina atbrīvoties, bet vienlaikus meitenes iekārtošanos gultā nodēvē par vulgāru.

Didzis, saņēmis drosmi, gatavs nodejot striptīzu.

Dāma gan gatava aplūkot arī Didža mantību,

bet puisis aizbildinās, ka viņai būšot bail no «indīgās čūskas», citēts skaties.lv.

Pēc randiņa Didzis atzīstas, ka ar Simonu būtu gatavs attiecībām «kādā citā dzīvē». Paziņojums aizskar Gitas jūtas. Bet sievietei nav pamata satraukumam, jo Simonai ir aizdomas, ka Didzis ir aizņemts. Bet striptīzu gan draiskule novērtē kā labu.

Randiņš ar brīvo puisi Edgaru meiteni patīkami pārsteidz, jo, būdams profesionāls pavārs, viņš galdā ceļ neticami gardus ēdienus.

Lai vakaru ievirzītu brīvākā gultnē, Edgars piedāvā ļauties improvizētai fotosesijai turpat dzīvoklī.

Edgaram Simona tiešām iekritusi sirdī. Rezultātā Edgara draugs un padomdevējs mīlas lietās Bruno vedina puisi atbrīvoties un ķerties pie vakara intīmās daļas… Edgars meitenei uzliek roku uz ceļa, atzīstas, ka viņam Simona patiešām iepatikusies.

Foto: TV3
Edgars randiņa izskaņā saņem saldu un sulīgu skūpstu, kā arī apsolījumu vēl vienai iespējai.

Simonas intuīcija bijusi precīza, un meitene kopā ar Edgaru balvā saņem 800 eiro. «Viss notika tā, kā vajadzēja būt. Atklātība, taisnība uzvarēja,» kopā ar Simonu priecājas Edgars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu