Dziedātāja Britnija Spīrsa vairs neslēpj savu jauno sirdsāķīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Britnija Spīrsa uzņēmusi videoklipu dziesmai «Slumber party» un ne tikai iepriecinājusi fanus ar jaunu video, bet arī atradusi sev kārtējo mīļoto. Šoreiz māksliniece izvēlējusies doties uz randiņiem ar fitnesa modeli Semu Asghari.

Spīrsa jau pusgadu ir brīvas sievietes godā, viņai piedēvēja romānu ar miesassargu, bet izrādās, tos saista tikai draudzība un darba attiecības.

Nobody could judge effort. #workyouraoff

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on

Nu zvaigzne, gluži kā dziedātāja Lady Gaga, filmējot klipu, sastapa savu mīlestību, jācer, ka Spīrsas laime būs ilgāka nekā Gagas un aktiera Teilora Kīnija romāns.

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on

Persiešu fitnesa modelis savos sociālajos tīklos publiskojis kopbildi ar Spīrsu un to komentējis, sakot, ka viņi bauda romantisku vakaru restorānā.

Fotogrāfijā modelis smaida, bet Spīrsa izķēmo seju, parādot, ka ir laimīga un jūtas brīvi jaunā kunga klātbūtnē.

Spīrsas fani nebeidz sajūsmināties par seksīgā vīrieša fotogrāfijām, Sems savu sociālo tīklu kontos publisko fotogrāfijas, kurās redzams bez krekla, parādot lieliski veidotu, muskuļainu augumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu