«Sicario» scenārists skaidro, kāpēc filmas turpinājumā neredzēsim Emīliju Blantu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Pagājušogad kritiķu un skatītāju atzinību ieguva kriminālais trilleris «Sicario: Narkokarš» («Sicario»), kurā vienu no trim galvenajām lomām spēlēja britu aktrise Emīlija Blanta (Emily Blunt). Filmai top turpinājums ar nosaukumu «Soldado», taču bez Blantas. Kāpēc? To skaidro scenārija autors Teilors Šeridans (Taylor Sheridan).

Atgādinām, ka Blanta kanādiešu slavenā režisora Denī Vilinēva (Denis Villeneuve) filmā atveidoja ideālistisku FIB aģenti Keitu Meiseri, kura tiek ierauta Meksikas kriminālajā vidē, kur ikdiena ir narkotiku tirdzniecības grupējumi un miljardiem dolāru vērti darījumi. Filmā blakus Blantai divas galvenās vīriešu lomas atveidoja Benisio del Toro (Benicio Del Toro) un Džošs Brolins (Josh Brolin).

Gan Benisio del Toro, gan Brolinam scenārists ir atvēlējis lomu filmas turpinājumā, bet Keitas tēls filmā vairs nebūs redzams.

«Tas bija mans lēmums, es vienā brīdī biju gatavojies ar Emīliju par to runāt,» izdevumam «The Wrap» stāsta scenārija autors. «Viņas varonis veica pilnu apli... es nevarēju izdomāt veidu, kā iekļaut viņas varoni filmā tā, lai nenodarītu pāri viņas talantam.»

«Tā bija ļoti sarežģīta loma. Es viņai iedevu galveno lomu, taču viņas varoni izmantoju kā surogātu lielajā narkobiznesa spēlē. Es viņu padarīju pilnīgi pasīvu pret viņas gribu, lai skatītāji izjustu to pašu bezspēcību, ko ikdienā jūt drošības dienestu oficieri,» viņš turpina. «Es viņu izvedu cauri ellei un beigās nodevu.»

Šeridans atzīst, ka nezina, ko lai ar šo varoni iesāk tālāk. «Viņš pārcelsies uz mazpilsētu un kļūs par šerifu?» viņš ironiski jautā?

Otrās filmas režisors būs itālis Stefano Solima, un filmas «Soldado» uzņemšana Meksikā ir jau sākusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu