Lienes Šomases politiski rupjā runa ir labākais, ko Olga Rajecka ir redzējusi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

27.oktobrī dziedātāja Liene Šomase uzstājās Daugavpils Kultūras pilī koncertā «Rudens šlāgeris Daugavpilī» un nekautrējās no skatuves izpaust savu politisko nostāju, pat lietojot rupjus vārdus, beigu beigās organizatori lūguši mākslinieci pamest skatuvi. Lienes uzstāšanās kļuva par nākamās dienas apspriestāko tematu, tāpēc nav brīnums, ka arī Latvijas estrādes zvaigznēm ir viedoklis par kolēģes rīcību.

Parādoties pirmajiem rakstiem portālā Sejas par Lienes Šomases uzstāšanos un runas plūdiem, kuri, iespējams, notikuši alkohola reibumā, rakstu uz savas sociālā tīkla «Facebook» sienas ievietojusi dziedātāja Olga Rajecka, kura neslēpa, ka dzīvē ir daudz redzējusi un piedzīvojusi, bet video ir pats labākais, turklāt tas ir uzņemts koncertā, ne ballītē.

Vēlāk Olga, turpinot diskusijas ar saviem draugiem un sekotājiem, uzdeva jautājumu, ko Šomase lieto un kā viņa vispār tādā stāvoklī varēja padziedāt. Olga arī jautājusi, vai kādam no koncerta apmeklētājiem ir viss pilns koncerta ieraksts.

Jau nākamajā rītā pēc ažiotāžu veicinošās uzstāšanās pati Liene komentējusi Rajeckas ierakstu, jautājot, vai Olga nu piestrādā dzeltenajā presē, un vēlāk lika priecāties, ka nav publiskojusi tos video, kuros jaunībā Olga pati lamājusies.

Tāpat Liene Šomase nesaprot, par ko sāpe, jo viņai par to koncertu nemaksāja.

Olgas ierakstā izteikušās arī citas sabiedrībā pazīstamas personas, dziedātāja Laura Raila komentē, ka izklausās, ka skatītājiem bija jautri.

Grupas «Dzelzs vilks» dalībnieks Mārcis Judzis, komentē ar vārdiem, ka saprot - viss noriebies, bet ne jau šādā formā, un iesaka visiem pacelt glāzes!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu