Zīle atkal nosaukts par MHL nedēļas labāko aizsargu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas komandu «Rīga» pārstāvošais Kristaps Zīle pirmdien otro reizi šomēnes nosaukts par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) nedēļas labāko aizsargu.

18 gadus vecais hokejists pagājušajā nedēļā četrās spēlēs guva trīs vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja četras soda minūtes.

«Rīgas» komanda pagājušajā nedēļā četrās spēlēs guva divas uzvaras - divreiz piekāpās Mitišču «Atlanti» hokejistiem un divreiz uzvarēja Sanktpēterburgas «Dinamo». Zīlem sekmīgākā bija otrā spēle ar «Atlanti», kad viņš 2:5 zaudējumā iemeta abus rīdzinieku vārtus.

Šādu balvu viņš ieguva arī pirms divām nedēļām, bet citi rīdzinieku hokejisti pie tādas šosezon nav spējuši tikt.

Zīle šosezon laukumā devies 11 MHL spēlēs, kurās guvis piecus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš 15 mačus aizvadījis Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kuros Rīgas «Dinamo» rindās izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Kā nesen atzina Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Normunds Sējējs, Zīle pašlaik spēlē jaunatnes komandā, lai iegūtu spēļu praksi pirms drīzumā gaidāmā pasaules čempionāta U-20 vecuma grupā.

LETA jau vēstīja, ka šomēnes «Rīgas» komandas galvenā trenera amatā atgriezās Ronalds Ozoliņš, kurš aizstājis Aleksandru Ņiživiju. Kopš tā laika vienība astoņās cīņās guvusi piecas uzvaras.

Turnīra tabulā «Rīga» ar 21 punktu 30 mačos joprojām ieņem priekšpēdējo, 15., vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu