TVNET akcija: vēl trūkst četru Ziemassvētku vecīšu. Iepriecini bērnus!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau zinām, Ziemassvētku vecītim šajā laikā ir ļoti daudz darba, tāpēc TVNET vēlas viņam palīdzēt ģimenes atbalsta centra «Zīļuks» bērnu vēlmju piepildīšanā. «Zīļuks» sniedz ilgstošas sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem. Tiek sniegts atbalsts ģimenēm ar bērniem krīzes situācijās un bērniem ar īpašām vajadzībām. Iesaisties TVNET rīkotajā akcijā, kas noris un iepriecina bērnus jau sesto gadu!

Četrpadsmit bērniem no 4 līdz 20 gadiem šogad vēlamies Ziemassvētkus padarīt īpašākus, dāvinot to, ko sirsniņa ļoti vēlas!

Tomēr tas nav iespējams, ja nesniegsi palīdzīgu roku arī Tu, TVNET lasītāj!

Kopā mēs varam dāvāt prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams...

TVNET rīcībā nonākušas sirsnības pilnas bērnu rakstītās vēstules Ziemassvētku vecītim. Vadoties pēc vēstulēs rakstītā, esam izveidojuši dāvanu sarakstu un piedāvājam arī Tev iejusties Ziemassvētku vecīša ādā.

PIESAKIES BĒRNU DĀVANĀM ŠEIT!

Proti, izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 30. novembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā! Lai to izdarītu, nepieciešams ielogoties ar savu draugiem.lv vai facebook.com kontu.

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā, ir 5. decembris!

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Madonas rajona Ērgļu novadā, Sausnejā, «Jaunozoliņos».

Pēc dāvanu dalīšanas gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām, un Tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

PIESAKIES BĒRNU DĀVANĀM ŠEIT!

Ja vēlies vēl papildus palīdzēt «Zīļukam», zini, ka nepieciešams arī finansiāls atbalsts aktīvās atpūtas stūrītim (rotaļlaukums ar šūpolēm, kāpšļiem, šķēršļiem), remonts bērnu sanitārajiem mezgliem, kokmateriāli galdniecībai, galdnieka pakalpojumi. Tāpat ģimenes atbalsta centrā «Zīļuks» dzīvojošie priecāsies arī par jebkuru saimniecībā noderīgu lietu vai kārumiem!

KAS TEV BŪTU JĀZINA:

  • Ziemassvētku akcija «Sagādā prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams!» ir bezpeļņas labdarības akcija, kuras mērķis ir portālam kopā ar Tevi, mūsu lasītāju, sagādāt prieku ģimenes atbalsta centram «Zīļuks» (Madonas rajons, Ērgļu novads, Sausneja, «Jaunozoliņi»).
  • Pirms nolem vienoties ar mums kopīgā labdarībā, lūdzu, apzinies, ka tas uzliek atbildību tiešām laikā – līdz 5. decembrim 17:00 - nogādāt dāvanu, kuru esi rezervējis dāvināšanai, TVNET Marijas ielā 2, 3. stāvs, Rīgā.
  • Obligāts noteikums: dāvanu saiņo dāvanu maisiņā, bet neaizlīmē to, lai varam pārbaudīt dāvanu atbilstību un saturu. Pieliec klāt bērna vārdu un vecumu! Droši arī vari uzrakstīt apsveikuma kartīti.
  • Informējam, ka, piesakoties uz kādu no dāvanām, Tavs vārds un uzvārds tiks publiskots mūsu interneta lapā.
  • Apņemamies neizpaust trešajām personām Tavā pieteikuma anketā norādīto telefona numuru.
  • Neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz 67819577 vai rakstīt uz e-pasta adresi vadiba@co.tvnet.lv
  • Reportāžu no dāvanu pasniegšanas pasākuma publicēsim gada nogalē.

Lai gaišāki Ziemassvētki jums, mums un bērniņiem, kurus iepriecināsim!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu