Dziedātāja Meraija Kerija atklāj, kā jūtas, atkal esot vientuļas sievietes godā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Meraija Kerija, piedaloties komiķes Elenas Dedženeresas raidījumā, beidzot atklāti runāja par savu šķiršanos no miljardiera Džeimsa Pakera un atzina, ka joprojām ir grūti par to domāt un runāt.

Pirms jautājuma uzdošanas Elena pateica Meraijai, ka jautājums būs delikāts un viņai ir visas tiesības uz to atbildēt vai neatbildēt, šoreiz dziedātāja izlēma atbildēt un salikt punktus uz «i».

Meraija atzina, ka visam ir savs iemesls un nekas nenotiek tāpat vien. Viss diemžēl ir noticis tā, kā ir noticis. Šobrīd viņai par to ir grūti runāt, tāpēc Meraija nav sniegusi nekādus oficiālus komentārus.

Dziedātāja nolēmusi kādu laiku nemeklēt jaunas attiecības, bet veltīt laiku sevis pilnveidošanai un bērniem, tomēr brīvas sievietes statuss viņai neliek justies slikti, slikti liek justies zudusī mīlestība.

Vairāk sieviete nav neko atklājusi, vien pateikusies par uzaicinājumu un atzinusi, ka studijā esošās Ziemassvētku dekorācijas rada mājīguma sajūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu