Par spīti lieliskajam sniegumam Aminata neturpina savu dalību Krievijas šovā «Голос»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Aminata jau vairāk nekā mēnesi bieži devās no Rīgas uz Maskavu, jo piedalījās populārajā televīzijas šovā «Голос». Par spīti lieliskajam vokālam un viņas padomdevējas, dziedātājas Poļinas Gagarinas sajūsmai par Aminatu visās šova atlasēs, tieši viņa bija tā, kura pameta šovu.

Pati Aminata portālā «Instagram» ievietojusi fotogrāfiju no uzstāšanās un raksta paldies vārdus visiem, kuri atbalstīja un juta līdzi tieši viņai.

Dziedātāja piedalīšanos šovā un iespēju dziedāt tik daudziem skatītājiem uzskata par lielu laimi.

Tāpat Aminata visiem dalībniekiem vēl veiksmi un izdošanos, kā arī priecājas, ka iepazinusies ar tik daudziem talantīgiem cilvēkiem.

Vienīgais no žūrijas locekļiem, kurš nebija skops savos komentāros, runājot par Aminatas uzstāšanos, bija dziedātājs Dima Bilans, kurš teica, ka nenoticēja līdz galam viņas priekšnesumam. Dziedātājs saprot, ko viņa vēlējās parādīt ar daudzajām modulācijām, bet emocionāli viņš nenoticēja Aminatai.

Gagarina pirms izvēles teica, ka par spīti tam, ka šovā tiek meklēta labākā balss, reizēm ar to nepietiek..

Šova fani ir neizpratnē par Gagarinas izvēli un izsaka divus minējumus – Aminata sastrīdējās ar savu padomnieci vai arī šova veidotāji nevēlējās redzēt jauno dziedātāju šovā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu