Bentley nonāk neērtā situācijā Bentayga dēļ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Pavisam nelāgi izgājis luksusautomobiļu ražotājam Bentley - kompānijai, kura sevi pozicionē kā augstvērtīgu, kvalitatīvu un ļoti ātru auto ražotāju, pavisam banāla iemesla dēļ nācies atsaukt 378 sava pirmā SUV Bentayga eksemplārus.

Kā raksta vācu auto motor und sport, Bentayga atsaukums veikts, jo nav pienācīgi pieskrūvēti sēdekļi un priekšējais panelis, kā rezultātā tie nepatīkami grab.

Vēl vairāk - ilgākā lietošanas periodā attiecīgās detaļas var atskrūvēties pavisam un avārijas gadījumā paaugstināt traumu gūšanas risku. Trūkumi pamanīti, veicot jauno auto kvalitātes standarta pārbaudes.

Laimīgā kārtā defekti konstatēti tikai daļai Bentayga - automobiļiem, kas ražoti periodā no 1.marta līdz 30.septembrim, taču ir pārdoti visā pasaulē.

Lai novērstu trūkumus, Bentley sola personīgi sazināties ar Bentayga īpašniekiem, lai palūgtu viņus ierasties oficiālajā servisa centrā uz pārbaudēm. Ja nepieciešams, paneļa un sēdekļu skrūves tiks pievilktas stingrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu