Visu laiku ekskluzīvākais BMW motocikls – BMW HP4 RACE

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW Motorrad

Ikgadējā motoizstādē EICMA Milānā atklāts BMW motocikla prototips ar oglekļa šķiedras rāmi un oglekļa šķiedras riteņu diskiem. Sērijveida motocikla izgatavošana sāksies 2017. gadā.

Šā gada motoizstādē EICMA BMW Motorrad sniedz pirmo ieskatu par to, kāds būs markas visu laiku ekskluzīvākais modelis BMW HP4 RACE.

Jau sākotnēji nolemts, ka jautājums par to, kādā mērā prototips atspoguļo sērijveida modeli, paliks atklāts. Vienīgā noteiktā informācija, ko sniedza BMW Motorrad prezidents Stefans Šallers attiecas uz motocikla rāmi un riteņiem: «HP4 RACE būs no oglekļa šķiedras izgatavots rāmis un riteņu diski – kā izstādē redzamajam prototipam. Vairāk informācijas par šo modeli mēs sniegsim nākamā gada pavasarī.»

Droši zināms arī tas, ka HP4 RACE izgatavos nelielās, ierobežotās sērijās, izmantojot roku darbu. Motociklu piegāde sāksies 2017.gada otrajā pusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu