KNAB nolēmuši pamest vēl trīs darbinieki; divi no tiem - ar pieredzi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Novembrī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB) nolēmuši pamest vēl divi pieredzējuši operatīvie darbinieki un kāda Informācijas analīzes nodaļas darbiniece, kuri savu karjeru izvēlējušies veidot citur, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Viens no Operatīvo izstrāžu nodaļas darbiniekiem biroju jau pametis, bet otrs šīs nodaļas darbinieks tuvākajā laikā aizies no darba KNAB.

Tāpat KNAB novembrī pametusi kāda Informācijas analīzes nodaļas darbiniece.

KNAB pamest nolēmuši divi Operatīvo izstrāžu nodaļas darbinieki, kuri turpmāk karjeru izvēlējušies veidot citās darbavietās. Abi KNAB darbinieki ir pieredzējuši korupcijas apkarotāji un birojā strādājuši vairākus gadus.

Vasarā saistībā ar birojā veikto reorganizāciju tobrīd vēl Jaroslava Streļčenoka vadītais KNAB nolēma darba tiesiskās attiecības izbeigt ar Operatīvo izstrāžu nodaļas priekšnieku Juri Jurašu, viņa vietnieku Mārtiņu Lodi un Izmeklēšanas nodaļas vadītāju Lienīti Šikori. Rīkojumu, kas paredz izbeigt dienesta tiesiskās attiecības, saņēma arī kāda Juridiskās nodaļas galvenā speciāliste.

Arī pērn un gadu iepriekš KNAB nolēma dažādu iemeslu dēļ pamest vai tika atbrīvotas vairākas vadošas vai zemāka līmeņa KNAB amatpersonas.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu