Latvijas kērlinga izlasēm trīs uzvaras un viens zaudējums EČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas vīriešu kērlinga izlase Eiropas čempionāta (EČ) B divīzijas turnīra mačā otrdien ar 9-8 smagā cīņā uzveica Poliju, TVNET informēja Latvijas Kērlinga asociācija.

Ritvars Gulbis, izlases skips: Sākām ļoti labi, bet tad lēnām sākām zaudēt spēles pavedienu. Taktiskas kļūdas un izpildījuma kļūdas noveda pie diezgan saspringtas spēles izskaņas. Pēdējā endā poļu skipa akmens nedaudz pieķēra viņu pašu akmeni mājas sākumā - kā rezultātā neizspieda mūsu aizslēpto akmeni. Ar pēdējo metienu vajadzēja izsist pierē viņu akmeni, kas, pateicoties birstētājiem, arī izdevās. Galarezultāts 9:8 pret Poliju.

Labu un vērtīgu pārsteigumu Latvijai sarūpēja Beļģija, kas uzvarēja Igauniju. Tas Latvijas pozīciju kopējā tabulā uzlaboja.

Latvijas vīriešu izlases rezultāti EČ B grupā:

Latvija / Ungārija 9:2

Anglija / Latvija 10:2

Latvija / Beļģija 10:4

Nīderlande / Latvija 7:2

Otrdiena, 22. novembris

Igaunija / Latvija 6:5

Latvija / Polija 9:8

Turpmākās spēles:

Trešdiena, 23. novembris

10:00 Latvija / Slovēnija

Latvijas sieviešu izlase spēlē pret Slovākiju guva uzvaru ar rezultātu 6:4.

Spēle pret Balkrievijas izlasi nebija viegla. Ceturtajā endā Baltkrievijas izlase ieguva četrus akmeņus, kas mūsu komandai deva sparu, lai piektajā endā iegūtu trīs akmeņus. Nākamajos endos guvām pa vienam akmenim, kas rezultējās ar deviņiem endiem un uzvaru pār Baltkriecijas izlasi ar rezultātu 8:6.

Izlases skips Santa Blumberga ir guvusi traumu, tāpēc otrdienas, trešdienas spēlēs nepiedalās. Spēlē pret Slovākiju un Baltkrieviju Santas vietā stājās komandas trenere Iveta Staša-Šaršūne.

Santa Blumnerga, izlases skips: «Atlikušās spēles būs grūtas. Komandas ir spēcīgas, līdz ar to spēles būs ļoti līdzvērtīgas. Bet meitenes tiks galā lieliski.»

Izlases rezultāti:

Lietuva / Latvija 1:6

Latvija / Turcija 8:5

Latvija / Nīderlande 7:8

Latvija / Anglija 6:12

Polija / Latvija 7:8

Ungārija / Latvija 10:8

Otrdiena, 22. novembris

Slovākija / Latvija 4:6

Baltkrievija / Latvija

Turpmākās spēles:

Trešdiena, 23. novembris

18:00 Igaunija / Latvija

Eiropas kērlinga čempionāta A un B grupas spēles, no 19. līdz 25. novembrim, tiek aizvadītas Skotijā, kur B grupā startē Latvijas vīriešu un sieviešu izlases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu