Izlaists pirmais Prinsa pēcnāves ieraksts – skaņdarbs «Moonbeam Levels»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mirušā amerikāņu dziedātāja Prinsa (Prince) mantojuma pārvaldnieki otrdien izlaida viņa pirmo pēcnāves ierakstu – skaņdarbu «Moonbeam Levels», kas sākotnēji bija ierakstīts 1982. gadā albumam «1999».

Dziesma iznāca ASV. Tā ir daļa no labāko dziesmu izlases «Prince 4Ever», kuru Prinsa ierakstu kompānija «Warner Bros» piektdien laidīs klajā starptautiskā pārdošanā.

Šajā izlasē ir iekļauti 39 hiti, kas iznāca līdz 1996. gadam, kad Prinsu saistīja līgums ar šo ierakstu kompāniju, tostarp dziesmas «Little Red Corvette», «When Doves Cry» un «Diamonds and Pearls».

«Warner Bros» arī plāno 2017. gada sākumā laist klajā Prinsa 1984. gada albuma «Purple Rain» jaunu versiju, ko Prinss bija akceptējis pirms savas nāves.

Šī albuma oriģinālā versija svētdien ieguva 2016. gada Amerikas Mūzikas balvu kā gada iemīļotākais filmas skaņu celiņš.

Prinsa mantojuma pārvaldnieki patlaban izskata piedāvājumus licencēt mūziku no leģendām apvītā ierakstu arhīva Prinsa «Paisley Park» ierakstu studijas un dzīvojamās platības kompleksā.

Kā jau ziņots, Prinss šī gada 21. aprīlī nomira no nejaušas opioīdu pārdozēšanas 57 gadu vecumā. Prinss neatstāja testamentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu