Opel izziņo vēl vienu krosoveru - Grandland X

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

Jaunais Grandland X ir gluži kā iepriekš pieteiktā Opel Crossland X lielais brālis. Abi pilnīgi jaunie krosoveri (CUV) tiks prezentēti 2017. gadā un apvienos SUV stilīgumu ar braukšanas dinamiku.

Grandland X, ar savu bezceļa auto izskatu, paaugstināto sēdpozīciju, pārredzamību, vieglo iekāpšanu un izkāpšanu un plašo bagāžas nodalījumu ideāli atbilst aktīvam dzīvesveidam. Automobiļa dizainā esot apvienots robustums ar eleganci, bet interjera koncepcija piedāvā daudz komforta un augstu praktiskuma līmeni, sola ražotājs.

Grandland X papildinās Opel jau tā plašo piedāvājumu kompaktklasē, kur tas pievienosies veiksmīgajai Astra un septiņvietīgajai Zafira.

«Opel Grandland nosaukums apzīmē piedzīvojumu meklētāja tipu, kas vienmēr ir gatavs atklāt kaut ko jaunu – gan pilsētvidē, gan laukos. Mūsu jaunais krosovera modelis izskatās fantastiski, un tas palīdzēs Opel zīmolam piesaistīt jaunus klientus,» saka Opel mārketinga vadītāja Tīna Millere (Tina Müller).

Grandland X ir daļa no Opel modeļu ofensīvas, kas paredz 29 jaunus modeļus laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam. Jaunais CUV ieies strauji augošajā tirgū: desmit gadu laikā, no 2007. līdz 2017. gadam, Eiropas SUV/CUV daļa, ņemot vērā visus pārdotos jaunos automobiļus, būs pieaugusi no 7% līdz 20%. Opel Crossland X un Opel Grandland X turpinās vadīt šo izaugsmi.

B segmenta Opel Crossland X kļūs pieejams tuvāko sešu mēnešu laikā. Tas pieskaitām segmentam, kurā MOKKA X jau ir pārdots vairāk nekā 600 tūkstošos eksemplāru.

2017. gada rudenī kļūs pieejams arī Opel Grandland X, kas atrodas vienu segmentu virs saviem brāļiem - C segmentā, kam pieskaitāms katrs piektais Eiropā pārdotais auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu