Zīmola «Victoria`s secret» pieredzējušās modeles pazemo modeli DžiDži Hadidu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā jau ierasts pirms lielā zīmola «Victoria`s secret» modes šova, kurš šogad norisināsies Parīzē, uzvirmo kaislības modeļu vidū. Meitenes pavada daudz laika, pielaikojot seksīgo veļu, mēģinot, un šogad pieredzējušās modeles kā izsmiekla objektu izvēlējušās DžiDži Hadidu. Jaunā modele neko kolēģēm neatbild, vien mēģinājumu starplaikos pavada laiku vienatnē, lasot grāmatas.

Pieredzējušās modeles nemīl savu kolēģi DžiDži Hadidu, jo uzskata, ka viņai pārāk viegli piešķirts supermodeles tituls.

Hadidas māte ir bijusī modele Jolanda Fostere, bet tēvs dizainers Muhameds Hadids, vecāku atpazīstamība bija par iemeslu tam, ka DžiDži portāla «Instagram» kontu pamanīja dizaineri un gada laikā viņa sasniedza to, ko citas modeles sasniedz teju piecos gados aktīvā darba režīmā.

Pieredzējušās modeles izsmej Hadidas mēģinājumus uz skatuves, izsaka komentārus, un tas aizvaino jauno modeli, bet vairāk par visu viņa uztraucas par savu māsu Bellu, kura arī piedalīsies skatē un ir daudz emocionālāka.

Vēl bez māsām Hadidām modes skatē piedalīsies Irina Šeika, Kendela Dženere, Kārlija Klosa un Kara Delavinja, kura ir vienīgā no modelēm, kurai nebija jāierodas uz ikgadējo modeļu atlasi.

Pieredzējušās modeles, leģendas Kerola Alta un Stefānija Seimūra ir publiski paziņojušas, ka viņām Knedela Dženere un DžiDži Hadida nekad nebūs modeles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu