Noslēgusies TVNET lasītāju balsošana par Gada izrādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No oktobra beigām līdz 20. novembra pusnaktij portālā TVNET bija iespējams nobalsot par «Spēlmaņu nakts» Gada izrādi. Šajā kategorijā tika nominēta 21 izrāde no dažādiem Latvijas teātriem. Lasītājiem bija iespēja piedalīties balsojumā, izmantojot savu sociālo tīklu pasi. Katrs lasītājs, nobalsojot par iemīļoto izrādi, piedalījās konkursā par ielūgumu divām personām uz Spēlmaņu nakts svinīgo ceremoniju 23. novembrī.

Vienlaicīgi ar TVNET lasītāju balsošanu risinājās balsojums arī portālā LSM, teatris.zip un spelmanunakts.lv lapā, kā arī 11 Latvijas teātros.

Svinīgi paziņojam, ka TVNET lasītāju balsojuma konkursā iespēju apmeklēt «Spēlmaņu nakts» svinīgo ceremoniju ir ieguvis Jānis Kurečko.

TVNET aicina Kurečko kungu sazināties ar TVNET pa tālruni 67819577, lai vienotos par biļešu saņemšanu.

Savukārt noskaidrot, kura no nominētajām izrādēm ir ieguvusi titulu «TVNET Spēlmaņu nakts lasītāju balsojuma simpātija», būs iespējams, vērojot Spēlmaņu nakts svinīgo ceremoniju televīzijā vai arī apmeklējot pašu ceremoniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu