Video: Ralfs Eilands intervē Raimondu Paulu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau 24. novembrī koncertzālē Palladium izskanēs dziedātāja Ralfa Eilanda un Latvijas Radio bigbenda kopīgā koncertprogramma «Cits Pauls». Piedāvājam ekskluzīvu Ralfa Eilanda vadītu interviju ar maestro Raimondu Paulu, kurā viņš atklāj gan to, kādēļ Latvijā ir vajadzīgi tādi dziedātāji kā Eilands, gan arī vaļsirdīgi dalās viedoklī par mūziku Latvijā toreiz un tagad.

2016. gads gan Latvijas Radio bigbendam, gan arī Maestro Raimondam Paulam ir jubilejas gadi – orķestris svin savu 50. dibināšanas gadadienu, bet Maestro – savu 80. jubileju. Pievienojot šo nozīmīgo notikumu vēsturiskajam svaram Ralfa enerģiju un degsmi, šīs visiem tik ļoti zināmās un iemīļotās dziesmas ar savu unikālo un tai pašā laikā universālo vēstījumu spēs iedvesmot un iekustināt arī citu paaudžu, kultūru un valstu pārstāvjus.

Programmā «Cits Pauls» mūzikas mīļotājiem būs iespēja dzirdēt maestro skaņdarbus jaunos aranžējumos, Ralfa Eilanda oriģinālmūziku, kā arī funk un soul mūzikas korifeju kompozīcijas.

Koncertā piedalās Latvijas Radio bigbends, Ralfs Eilands un trio «Limonāde».

«Cits Pauls» iesildītājs būs viens no top 20 Latvijas stand up komiķiem, par kuru Raimonds Pauls nav dzirdējis, - Rūdolfs Kugrēns!

Biļetes vēl pieejamas:

Biļešu paradīze: ''Cits Pauls''. Ralfs Eilands & Latvijas Radio bigbends

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu