«Izklausies redzēts» finālā iekļūst visas šova dāmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Izklaidējošais svētdienas šovs «Izklausies redzēts» straujiem soļiem ir pietuvojies finālam! Lai arī šova finālā redzēsim visus dalībniekus, par galveno balvu – 5000 EUR labdarības projektam – cīnīsies tikai dāmas: Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Rūta Dūduma un Yana Kay!

Pusfinālā uzvar Ieva Sutugova

Atskatoties uz šova «Izklausies redzēts» pusfinālu, 1. vietu ieguva Ieva Sutugova, kura atveidoja grupas «Kiss» solistu Polu Stenliju, un viņai šī bija jau otrā uzvara šova laikā. 2. vietu ieņēma Normunds Pauniņš, kurš iejutās pasaulslavenā Mobija tēlā ar dziesmu «Lift Me Up». 3. vietā ierindojās Dināra Rudāne, kura atveidoja Misiju Ellioti un priecēja ar dziesmu popūriju: «Medley: Get Ur Freak On», «Work It» un «Loose Control». Emīls Kivlenieks šovakar bija pārvērties par Frediju Merkūriju, dziedāja slaveno hitu «Show Must Go On» un ieguva 4. vietu. Uzreiz pēc Kivlenieka – 5. vietu ieņēma Yana Kay, kura atveidoja Alisu Voksu-Burmistrovu no grupas «Ļeņingrada» dziesmas «Экспонат» videoklipa. 6. vietu ieguva Džoss Grobans jeb Mārtiņš Ruskis, nodziedājis plaši pazīstamo «You Raise Me Up». 7. vietā palika Rūta Dūduma, kura šovakar atveidoja slaveno Eliju Goldingu ar «Love Me Like You Do». 8. vietu ieguva Dzintars Čīča jeb Sems Smits ar dziesmas «I’m Not The Only One» priekšnesumu.

Finālā četras dāmas

«Izklausies redzēts» pusfinālā noskaidrojām šova finālistus, kuri visu nedēļu rūpīgi gatavosies, lai turpinātu cīņu par galveno balvu fināla raidījumā 27. novembrī. Fināla dalībniekus noteica žūrijas un dalībnieku balsojumu kopvērtējums līdzšinējos 9. raidījumos, par galveno balvu nākamsvētdien cīnīsies Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Rūta Dūduma un Yana Kay. Fināla reizē ikvienam būs iespēja balsot par savu favorītu, zvanot uz ēterā norādītajiem telefona numuriem.

Finālistu labdarības mērķi

Dināra Rudāne uzvaras gadījumā savu iegūto naudas balvu ziedos dzīvnieku patversmei «Ulubele». Līdzīgs labdarības mērķis ir arī Ievai Sutugovai, kura plāno savu naudas balvu ziedot dzīvnieku patversmei «Mežavairogi». Ja uzvarēs Rūta Dūduma, tad viņa iegūto balvu ziedos dzirdes aparāta iegādei divgadīgajai Melānijai Abramčikai. Savukārt Yana Kay uzvaras gadījumā plāno ziedot balvu onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai «Dzīvības koks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu