Radio SWH Rīgas mikriņos skanēs, jo vienīgais atsaucies uz aicinājumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Radio SWH Rīgas mikroautobusu satiksmes transporta līdzekļos skanēs, jo vienīgais atsaucies uz uzņēmuma aicinājumu. Rīgas mikroautobusu satiksme esot uzrunājusi vairākas Latvijā vadošās radiostacijas, TVNET par izvēli, kāpēc mikriņos turpmāk skanēs tieši radio SWH, saka RMS pārstāve Maija Lazdiņa.

«Līdz šim RMS izmantoja dažādus informācijas kanālus – elektroniskos un drukātos medijus, monitorus minibusos, sociālos tīklus, RMS mājas lapu, lai informētu savus pasažierus par uzņēmuma aktualitātēm – jauniem maršrutiem, izmaiņām kustību grafikos un maršrutos. Izlēmām, ka vēlamies sadarboties ar kādu no vadošajām Latvijas radiostacijām, lai informētu pasažierus par uzņēmuma jaunumiem. Piedāvājumu sadarboties izteicām vairākām Latvijā vadošajām radio stacijām, no visām uzrunātajām vēlmi sadarboties izteica radio SWH,» norāda Lazdiņa.

RMS skaidro, ka radio ir ar labu reputāciju un piedāvā visai daudzveidīgu mūzikas programmu klāstu ar dažāda stila mūziku. Sākot sadarbību ar radio SWH, uzņēmums varēs informēt savus pasažierus par jaunākajām aktualitātēm.

Mūzika un radio informatīvie raidījumi mikroautobusu pasažieriem būs pieejami bez maksas. Runājot par izmaksām, papildu izmaksas uzņēmumam būs saistītas ar atļauju saņemšanu no AKKA/LAA un LaIPA, norāda Lazdiņa.

RMS ik pa brīdim saņem sūdzības, ka šoferi mēdz klausīties mūziku pārāk skaļi, vai arī pasažieris nav apmierināts ar šofera izvēlēto radiostaciju un mūzikas stilu. Tāpēc turpmāk visos uzņēmuma minibusos skanēs kāda no četrām radio SWH stacijām atbilstošā skaļumā, kur pasažieri varēs dzirdēt arī aktuālo informāciju par uzņēmuma jaunumiem, norāda RM

Līdz šim šoferi, kuri vēlējās savā darba vietā klausīties mūziku, paši iegādājās mūzikas atskaņošanas atļaujas. Tagad uzņēmums pats noslēgs visus nepieciešamos līgumus gan ar autortiesību organizāciju AKKA/LAA, gan blakustiesību organizāciju LaIPA, lai saņemtu visas mūzikas atskaņošanai nepieciešamās atļaujas.

Sadarbību ar radio SWH sāksim, tiklīdz visi minibusi tiks aprīkoti ar radioaparātiem un noslēgti līgumi ar abām organizācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu