Aktrise Keira Naitlija aicina sākt cīņu pret nevienlīdzīgajiem honorāriem Holivudā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Trīsdesmit vienu gadu vecā aktrise Keira Naitlija sniegusi interviju, kurā runāja par dzimumu nevienlīdzību Holivudā, īpaši, ja tas skar aktieru honorārus. Zvaigzne atzinusi, ka tieši nevienlīdzīgo honorāru dēļ viņai nereti nākas atteikties no interesantām lomām.

Aktrise intervijā izdevumam «Grazia» atklājusi, ka cīnās pret nevienlīdzīgajiem honorāriem, kā vien spēj, un vienīgais veids, kā viņa to var izdarīt, ir atteikšanās no lomām, ja honorārs nav vienlīdzīgs ar atalgojumu galvenās vīrieša lomas atveidotājam.

Zvaigznei ir apnicis justies kā otrās šķiras profesionālei, un viņa iesaka aktrisēm sacelties, jo tikai tā var iegūt vienlīdzību.

Keira Naitlija nav vienīgā aktrise, kura cīnās ar šo problēmu publiski, viņai pievienojas arī aktrises Mila Kunisa, Dženifera Lorensa, Keita Vinsleta, Emma Vatsone un citas zvaigznes.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu