Džerārds nolēmis pamest Losandželosas «Galaxy»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pieredzējušais angļu pussargs Stīvens Džerārds nolēmis atstāt Amerikas Futbola līgas (MLS) vienību Losandželosas «Galaxy».

Pašlaik 36 gadus vecajam Džerārdam pēc šīs sezonas noslēdzās līgums ar «Galaxy», bet nu abas puses pavēstījušas, ka vienošanās pagarināta netiks un futbolists komandā neatgriezīsies.

Džerārds Losandželosas vienībai, kur savulaik spēlēja arī cits angļu pussargs Deivids Bekhems, pievienojās vien pagājušā gada jūlijā. Pa šo laiku viņš komandā aizvadīja 34 spēles, kuru laikā guva piecus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles.

Tiesa, jau iepriekš bija izskanējusi informācija, ka Džerārds varētu pamest «Galaxy», jo viņam esot grūti sadzīvot ar biežajiem pārlidojumiem.

«Protams, esmu sarūgtināts, ka man ar klubu pa šo laiku neizdevās kļūt par MLS čempionu, tomēr uz savu laiku šeit varu atskatīties ar lepnumu,» paziņojumā pauda Džerārds. «Šobrīd vēlos pavadīt vairāk laika ar ģimeni un apsvērt nākamos soļus karjerā.»

Sagaidāms, ka Džerārds savu futbolista karjeru vēl turpinās un drīzumā varētu pievienoties kādam citam klubam.

Džerārds uz Losandželosu pārcēlās pēc tam, kad visu iepriekšējo sezonu bija aizvadījis Anglijas vienībā «Liverpool».

Kopumā komandas rindās pussargs aizvadīja 710 spēles un guva 186 vārtus, kā arī izcīnīja desmit trofejas, tostarp UEFA Čempionu līgas titulu.

Pērn «Liverpool» galvenais treneris Jirgens Klops izslēdza iespēju, ka Džerārds varētu atgriezties komandā.

Džerārds ilgus gadus pārstāvēja arī Anglijas izlasi, kur karjeru noslēdza 2014.gadā. Valstsvienībā viņš kopumā 114 spēlēs guva 21 vārtus.

Cits angļu pussargs Frenks Lempards paziņojis par MLS komandas «New York City» atstāšanu. Jaunākā informācija liecina, ka viņš varētu atgriezties Anglijas vienībā Londonas «Chelsea» jau kā treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu