Krūzs samaksā scientoloģijas baznīcai, lai, pienākot pasaules galam, varētu slēpties bunkurā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Toms Krūzs ziedojis scientoloģijas baznīcai 10 miljonus dolāru, lai pasaules bojāejas gadījumā tam būtu vieta, kur patverties baznīcai piederošajā bunkurā.

Paša bunkura izveide baznīcai maksājusi miljardu, un tas ierīkots Meksikā, tālu no lielajām pilsētām, un to nemitīgi apsargā, lai nepiederošas personas neredzētu šedevru, kas pasaules bojāejā izglābs tās vērtīgākos cilvēku eksemplārus. Toms bunkurā apmaksājis tikai vienu vietu, tātad savus bērnus viņš nedomā glābt.

Informācija par bunkuru nonākusi atklātībā, pateicoties likuma sargam, kuram likās aizdomīgs apsargātais objekts, un, runājot ar sargiem, viņš uzzinājis, kāda veida objektu tie apsargā.

Vēl bez ziedojuma vietai bunkurā Krūzs tāpat kā viņa kolēģi aktieris Džons Travolta un aktrise Kērstija Alija maksā baznīcai naudu par viņu noslēpumu neizpaušanu.

Kā nekā visas sarunas ar baznīcas vadību, nodevu maksāšana, tiek ierakstītas video, bet ieraksti noslēpti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu