«Precētie pret brīvajiem»: lēkt no kraujas, pikanta masāža pirtī, briesmīgs vīns un buča uz kuģa!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brīvā un šarmantā meitene Gundega meklē mīlu un romantiku. Viņa atzīst, ka nemeklē šovā zaldātiņus, kuri seko norādēm, bet gan īstu vīrieti! Gundegai pretī stājas trīs puiši, kuri ir gatavi uz visu. Vai puisis nolēks no kraujas, vai spēs veikt pikantu masāžu pirtī?

Iepazīsti puišus: ieroči & izklaide, mehāniķis un slinks būvnieks

Pašpārliecinātais Jānis nodarbojas ar ieročiem un izklaidi un sevi definē kā ātru un izveicīgu puisi, kurš esot brīvs! Puisis, kurš saķīlēšot jebkuru autiņu, ir vārdā Mareks, un diemžēl viņš ir aizņemts puisis. Arī trešais puisis Arnis ir precējies būvnieks; lai gan viņš sevi nodēvē par slinku, tomēr esot apņēmības pilns uzvarēt šajā krāpšanās spēlē!

Lēksi no kraujas? Precēsimies pēc gada?

Jānis Gundegu satiek ar sarkanu rožu pušķi un... piedāvā uzreiz doties paskriet! Detalizētāk - iedos rokās ieroci un liks doties spēlēt lāzeru spēles. Gundega nepaspēj apmulst, kad jau jāskraida pa laukumu un jāšauj pa pretiniekiem. Vienīgais, ko viņa spēles laikā pārprasa: «Vai es esmu beigta?» Tomēr pēc šīs randiņa daļas Gundega ir sajūsmā: «Ļoti jauks randiņš, un Jānis ir ļoti foršs un izpalīdzīgs puisis, tāpēc es domāju, ka viņš ir aizņemts! Tādi forši džeki apkārt nemētājas!» Otrā randiņa daļa paiet piknikā, rudenīgajā Siguldas ainavā. Puisis kautrējas, kamēr meitene viņu baro ar kūku. Tomēr, kad puisis piedāvājas jebkādā veidā pierādīt viņai, ka ir brīvs, Gundega smejoties lūdz viņam nolēkt no kraujas. Jānis tad mēģina piegājienu ar precēšanās ierosināšanu, kas arī izgāžas, un Gundega pārtrauc randiņu. «Tas nav manas kategorijas puisis,» nosaka Gundega.

Glābj mehāniķa netīrais darbs

Sarkana roze, sveces, cienasts un spa - šādi Gundegu sagaida precētais Mareks. Gundega pēc aplaušanās pirmajā randiņā ir gatava ņemt vadību savās rokās, dažādi puisi vilinot atzīties, vai viņš ir brīvs vai precēts. Birst jautājumu jūra, uz kuriem puisis knapi paspēj atbildēt - jūk dzīvokļu sienas krāsas, fakts, vai mamma gludina kreklus vai ne, utt. Makeks ir iedzīts stūrī, un Gundega liek viņam parādīt rokas, kur cer ieraudzīt gredzena nospiedumu, - tomēr profesija glābj un nospieduma tur patiešām nav! Gundega uzprasās uz masāžu, ko Mareks neatsaka, tomēr sieva paliek pikta: «Ja tā, tad viņš mani katru vakaru masēs!» Gundega par Mareku izsakās īsi - šausmīgs: «Gaumes nekādas, lupata, par sevi nerūpējas. Ja Latvija ir pilna ar šādiem, tad ar steigu projām!» Pēc kāju masāžas saunā Mareka sieva arī ir šokā: «Visas Latvijas priekšā grābsta svešu sievieti!»

Diskusijas, simpātijas un buča

Arnis Gundegu krastmalā sagaida ar zilu rozi, par ko saņem komplimentu no Gundegas. Tālāk abi dodas uz kuģīti, lai patērzētu un pabaudītu sarūpētās uzkodas. «Man ir patīkami ar viņu sarunāties. Pārmaiņas pēc varu aizvērties un klausīties!» stāsta meitene. Puisis cenšas, tomēr viņa sieva domā, ka pārāk maz viņš pievērš uzmanību Gundegai. Buča uz vaiga ir, bet Arņa sievai tas nepatīk: «Viņš pirmo reizi piecu gadu laikā ko šādu atļaujas!» Gundegai Arnis šķiet stiprs, kas zinot, ko grib. «Viņš ir brīvs savā sirdī, bet dzīvē ir aizņemts,» secina viņa.

Kuri ir aizņemtie meļi?

«Jūs visi esat vai nu aizņemti, vai brīvi, bet vienu zinu - ka katram no jums kāda sirdī jau ir. Visi jūs sirdī esat aizņemti,» izsakās Gundega. Visvairāk randiņš viņai patika ar Arni, kaut no malas tas šķita visgarlaicīgākais. Gundega paziņo savu verdiktu - aizņemti ir Mareks un Arnis. Gundega uzmin un saņem savu un Jāņa naudas balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu