Radio SWH Rock «uzspridzina» klubu «Fontaine Palace»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdienas rītā uz jautājumu - kāda bija tava nedēļas nogale? - simtiem cilvēku ar mirdzošām acīm vienbalsīgi atzīst: «Tas bija pilnīgs roks!» Sestdien Liepājā klubā «Fontaine Palace» Radio SWH Rock ar vērienu svinēja savu 15. dzimšanas dienu un Liepājas frekvences atklāšanu. Aplūko foto no koncerta!

Nedēļas sākumā biļetes iepriekšpārdošanā nebija vairs pieejamas, bet tiem, kas palika ar rūgtumu sirdī par nepiepildītu sapni vērot lielos roka notikumus klātienē, Radio SWH Rock sola tikpat krāšņus un skaļus koncertus arī nākotnē.

Radio SWH Rock komanda saka grandiozu paldies mūziķiem un draugiem, kuri bija kopā ar mums un padarīja šo pasākumu leģendāru, – «Dzelzs Vilks», «Colt», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Līvi un Buks», «Bloody Heels», «Pussy Rock», vokālajam ansamblim «Framest», klubam «Fontaine Palace» un visiem lieliskajiem viesiem, kuri apmeklēja šo pasākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu