Spēlē «Mana dziesma» kungi piedzīvo pilnīgu sagrāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Šis sestdienas vakars LTV spēlē «Mana dziesma» pagāja grupas «Čikāgas piecīši» zīmē. Dagmāra Legante savā komandā bija aicinājusi trīs šarmantas dāmas – Amerikā augušo, bet īstenu Latvijas patrioti, finanšu konsultanti un pavārmākslas lietpratēju Ilzi Jurkāni, dāmu, kura ne tikai smaida pati, bet prot likt pasmaidīt arī citiem, – Janu Kalniņu, un personības izaugsmes treneri un diplomētu teoloģi – Annu Krimeli.

Arī Intara Rešetina kungu komandā bija tikpat īpaši viesi – Amerikā augušais un Latvijā jau daudzus gadus iemīļotais žurnālists Kārlis Streips, kino un daudzu iecienītu Latvijas mūzikas videoklipu režisors Igors Linga un vēl viens trimdas latvietis, bez kura nebūtu iedomājamas mūsu valsts gastronomiskās pārvērtības, – pavārs Mārtiņš Rītiņš. Spēles vadītāji un viņu komandu spēlētāji atcerējās un izdziedāja «Čikāgas piecīšu» asprātīgās, satīriskās, humora bagātās un dvēseliskās dziesmas. Spēle noslēdzās ar graujošu rezultātu – 27 pret 15 – dāmu labā! Raidījuma īpašais pārsteigums – grupas dalībnieces Lorijas Vudas un vīru kora izpildītā dziesma «Mātei Latvijā».

Jau no pirmā uzdevuma dāmas demonstrēja pārsteidzošu rezultātu. Pilnīgi visos spēles «Mana dziesma» uzdevumos viņas parādīja savu pārākumu pār kungiem, atklājot savas lieliskās zināšanas par grupas «Čikāgas piecīši» repertuāru, kā arī spējot būt ātrākas pogu spiešanā. Intars Rešetins atzina: «Dāmas ir cītīgi gatavojušās spēlei.»

Foto: LTV

Spēles trešajā kārtā, kad bija laiks uzdevumam «Dari ko vari», Dagmāra un Intars mūzikas instrumenta spēlēšanai no dāmu komandas izvēlējās apburošo Janu Kalniņu, uz ko viņa reaģēja ar skaļu izsaucienu: «Par ko! Es nespēlēju nevienu mūzikas instrumentu!» Taču tas nebūt nebija šķērslis! Jau septītajā sekundē pārējās komandas dalībnieces atminēja dziesmu. Arī uzdevumā «Uzzīmē man dziesmu» dāmas bija nepārspējamas. Viņas uzskatāmi parādīja visiem spēles dalībniekiem, kas ir izslavētā «sieviešu loģika» un cik loģiska tā patiesībā ir.

«Fināla sprintā» dāmas nedaudz palaida vadības grožus, un kādā brīdī jau šķita, ka kungi saņemsies un pat uzvarēs! Taču Ilze Jurkāne ātri viena attapās no kungu uzņemtā tempa un atguva spēles līderes pozīcijas. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu dāmu uzvaru.

Nākamajā spēlē, kas LTV1 ēterā būs skatāma 19. novembrī, Dagmāra un Intars kopā ar spēles dalībniekiem dziedās un minēs komponista Mārtiņa Brauna radītos skaņdarbus. Līdz tam – klausieties komponista populārākās dziesmas Latvijas Radio 2 un spēlējiet spēli portālā www.draugiem.lv.

Spēli «Mana dziesma» atkārtojumā var noskatīties www.ltv.lv un www.replay.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu