Dženifera Lorensa atklātā vēstulē aicina Klintones atbalstītājus «saniknoties»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa šonedēļ pievienojās neapmierinātības paušanai par Donalda Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, atklātā vēstulē sieviešu digitālo video kanālam «Broadly» aicinot Hilarijas Klintones atbalstītājus «saniknoties».

26 gadus vecā Lorensa, kas otro gadu pēc kārtas atzīta par visvairāk pelnošo aktrisi pasaulē, savā atklātajā vēstulē aicināja par Trampa ievēlēšanu sašutušos vērst šo enerģiju uz pozitīvām pārmaiņām.

«Vai šī ir kailā īstenība? Nav svarīgi, cik smagi jūs strādājat vai cik kvalificēta esat, ja neesat vīrietis? Vai to mēs nupat uzzinājām? Šī valsts tika dibināta uz imigrācijas pamata, un šodien vienīgie cilvēki, kas jūtas droši, ka viņu tiesības tiek atzītas un respektētas, ir baltie vīrieši,» rakstīts vēstules sākumā.

Pēc Trampa uzvaras otrdien notikušajās ASV prezidenta vēlēšanās tūkstošiem cilvēku ASV lielpilsētās izgāja protesta demonstrācijās pret to. Lorensa aicināja šīs emocijas ievirzīt pozitīvākā gultnē.

«Neļaujiet tam jūs sakaut — ļaujiet tam jūs saniknot!» rakstīja Lorensa. «Ļaujiet tam jūs motivēt! Ļaujiet tam būt par uguni, kādas jums pirms tam nebija. Ja jūs esat imigrants, ja jūs esat krāsainais, ja jūs esat LGBTQ+, ja jūs esat sieviete — nebaidieties, esat skaļi!»

Lorensa pērnā gada vasarā izpelnījās ievērību ar citu atklātu vēstuli, kurā viņa rakstīja par dzimumu nevienlīdzību darba apmaksas jomā Holivudā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu