Roka skaņu, draugu un fanu klātbūtnē mūziķis Johnny Salamander nosvin jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vlads Surics

10.novembra vakarā kinoteātris «Splendid Palace» piedzīvoja nebijušu vakaru, tajā netika izrādīta neviena filma, bet norisinājās talantīgā mūziķa Johnny Salamander piecdesmitās dzimšanas dienas svinības. Svētku koncerts pulcēja pilnu kinoteātra lielo zāli ar kvēlākajiem faniem, kuri nebeidza dāvāt dziedātājam dāvanas - ovāciju un aplausu veidolā visa koncerta garumā.

Tā kā biļetes uz koncertu tika izpārdotas pāris dienu laikā, tad, lai iepriecinātu vēl vairāk fanu, mūziķa Johnny Salamander jubilejas koncerts tiešraidē tika translēts telekanālā «Rīga Tv24».

Kinoteātra greznā zāle un spēlētā rokmūzika lieliski parādīja, ka šādi koncerti ir piemēroti ne tikai klubiem, bet arī šādām netipiskām vietām, kas visu sajūtu līmenī padara tikai vēl interesantāku.

Koncertā mākslinieks izpildīja dziesmas no dažādiem dzīves posmiem, kā nekā tieši šie posmi padara mūs par tiem cilvēkiem, kas mēs esam šobrīd.

Izskanēja populārie hiti «Lai līst», «Tā kā vējš», un neiztikt, protams, bez dziesmas «We share the sun», kuru Johnny izpildīja kopā ar meitu, dziedātāju un ģitāristi Meldru. Atgādinām, ka dziesma «Eirodziesmas» konkursā ir ieguvusi otro vietu.

Lai nebūtu garlaicīgi vienam uz skatuves, jubilārs bija pieaicinājis dažādus viesus, piemēram, dziedātāju Andri Kiviču, dziedātāju Jenny May, virtuozo pūtēju grupu «Jockers», džeza grupu «Assembly Singers», restorāna «36. Līnija» pavārmākslas guru Lauri Aleksējevu.

Lielāko pārsteigumu no viesu vidus radīja dziedātājs Roberto Meloni, kurš nekad nebija redzēts uzstājamies rokmūzikas lauciņā, bet tika galā ar šo uzdevumu.

Tā kā koncerts tika translēts televīzijā, tad reklāmas pauzes laikā dziedātāja Meldra izspēlēja dažādus konkursus, bet viņas vīrs, ģitārists, dziesmu autors un producents Džonijs Amos klātesošajiem dalīja īpašas kartītes, kurās atrodami kodi, lai varētu lejupielādēt Johnny Salamander jauno dziesmu.

Koncerts noslēdzās ar improvizāciju par klasiskās mūzikas šedevru, izpildot Ludviga van Bēthovena skaņdarba versiju rokgrupai.

Izskanot pēdējam ģitāras akordam, viesi cēlās kājās, aplaudēja un sauca atkārtot. Atkārtojumā saņemot mazu daļiņu no iepriekš dzirdētās Ludviga van Bēthovena 9. simfonijas skaņdarba «Oda priekam», viesi steidza sveikt mūziķi jubilejā, dāvājot ziedus, dāvanas un sakot labus vārdus.

«Jūtos priecīgs un pagodināts, saņemot to visu uzmanību, mīlestību un atbalstu!» vēl atrodoties uz skatuves savu mīļo ielenkumā, komentēja Johnny.

Pēc koncerta viesiem bija iespēja mākslinieku satikt neoficiālā gaisotnē un kopā «Splendid Palace» telpās nosvinēt viņa piecdesmito dzimšanas dienu.

Kā izteicās Johnny draugs un diriģents Einārs Verro, Johnny ir iekāpis piecdesmitgadnieku lauciņā, bet, vadoties pēc tā, cik enerģiski un ar kādu atdevi spēlē uz skatuves, ir sajūta, ka, gadiem ejot, viņš kļūst arvien jaunāks un enerģiskāks.

Sveicam ģitāristu un dziedātāju dzimšanas dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu