Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins pēc šķiršanās ilgojas viens pēc otra

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tikai trīs mēnešus pēc laulības šķiršanas portāls «RadarOnline» raksta, ka aktrise Gvineta Paltrova un grupas «Coldplay» solists Kriss Mārtins var atkal kļūt par pāri.

Par spīti šķirtajai laulībai Gvineta un Kriss palikuši ļoti tuvi un daudz laika pavada kopā ar bērniem, atstājot novārtā jaunās otrās pusītes.

Abi vairākkārt mēģinājuši virzīties uz priekšu un sākt jaunas attiecības, bet, tiklīdz runa bijusi par kaut mazāko izvēli, tā vienmēr kritusi par labu bijušajam laulātajam draugam.

Gvinetai pietrūkst Krisa klātbūtnes ikdienas situācijās, un viņa ne mirkli nebeidz ilgoties pēc bijušā mīļotā, arī Kriss intervijās atzinis, ka joprojām lolo siltas jūtas pret bijušo sievu.

Paltrovai dzimšanas dienā bija izvēle pavadīt to romantiski kopā ar seriāla «Glee» producentu Bredu Falčuku vai kopā ar Mārtinu un bērniem, aktrise izvēlējās bērnus un bijušo vīru.

Tas radīja atsalumu viņas un Breda attiecībās, un kopš septembra Paltrova un Falčuks nav redzēti kopā publiski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu