Kādu zvaigžņu lomās nedēļas izskaņā iejutās šova «Izklausies redzēts» dalībnieki?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

13.novembra vakarā TV3 ekrānos šovā «Izklausies redzēts» skatītāji varēja ieraudzīt jaunus priekšnesumus, pārtapšanas un talantu atklāsmes. Uzvaras laurus plūca dziedātājs Mārtiņš Ruskis, kurš bija pārvērties par ievērojamo latviešu aktieri Arnoldu Liniņu un dziedāja populāro «Ratiņstūmēja dziesmu», un par priekšnesumu saņēma lielas ovācijas no žūrijas un skatītājiem. Ruskis iegūtos 200 eiro ziedos «Cerību centra» jauno māmiņu un grūtnieču atbalsta centra «Madaras» estētiskās vides uzlabošanai.

Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Ieva Sutugova iejutās dziedātājas Mirdzas Zīveres ādā un izpildīja dziesmu «Lūgums».

Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Jana Kay iejutās latviešu dziedātājas Aijas Kukules ārā un izpildīja visiem labi zināmo dziesmu «Dāvāja Māriņa».

Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Dināra Rudāne iejutās Dināra Rudāne iejutās mūziķa un slavenā falseta īpašnieka Berija Giba tēlā un izpildīja lipīgo «Stayin’ Alive»,

Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja Rūta Dūduma iejutās dziedātājas Glorijas Geinores ādā un no mākslinieces repertuāra savam priekšnesumam bija izvēlējusies dziesmu «I Will Survive».

Foto: Publiciātes foto

Grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš iejutās grupas «INXS» solista Mihaela Hatčinsa ādā un izpildīja populāro dziesmu «Beautiful girl».

Foto: Publiciātes foto

Dziedošais aktieris Emīls Kivlenieks iejutās Džordža Maikla ādā un izpildīja dziesmu «Wake Me Up Before You Go-Go»!

Foto: Publiciātes foto

Dziedātājs Dzintars Čīča iejutās slavenās Alīsijas Kīsas ādā un izpildīja viņas hitu «Empire state of mind».

Foto: Publiciātes foto

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis iejutās aktiera Arnolda Liniņa ādā un dziedāja populāro «Ratiņstūmēja dziesmu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu