«Izklausies redzēts» stiprais dzimums turpina triumfēt: uzvar Mārtiņš Ruskis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar pirmo reizi TV3 šova «Izklausies redzēts» astotajā raidījumā uzvaras laurus plūca Mārtiņš Ruskis, kurš bija pārvērties par ievērojamo latviešu aktieri Arnoldu Liniņu un dziedāja populāro «Ratiņstūmēja dziesmu», un par priekšnesumu saņēma lielas ovācijas no žūrijas un skatītājiem. Ruskis iegūtos 200 eiro ziedos «Cerību centra» jauno māmiņu un grūtnieču atbalsta centra «Madaras» estētiskās vides uzlabošanai.

Astotajā «Izklausies redzēts» raidījumā dalībnieku priekšnesumus vērtēja jau ierastie žūrijas pārstāvji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks. Savukārt kā īpašais viesis trijotnei bija piebiedrojies dziedātājs, aktieris un iepriekšējās šova sezonas dalībnieks Rihards Lepers.

Godpilno 2. vietu ieguva Yana Kay, kura šovakar atveidoja latviešu dziedātāju Aiju Kukuli ar visiem labi zināmo dziesmu «Dāvāja Māriņa», un ar viņu duetā uzstājās arī mazā Dārta. Arī 3. vietas ieguvēja Ieva Sutugova šovakar pārtapa par latviešu mākslinieci – viņa uz skatuves kāpa kā Mirdza Zīvere ar dziesmu «Lūgums».

Rūta Dūduma bija pārtapusi par tumšādaino Gloriju Geinori un no mākslinieces repertuāra savam priekšnesumam bija izvēlējusies dziesmu «I Will Survive». Dūduma kopvērtējumā palika 4. vietā. Savukārt Dināra Rudāne jau otro reizi pārvērtās par stiprā dzimuma pārstāvi – šoreiz viņa iejutās mūziķa un slavenā falseta īpašnieka Berija Giba tēlā un izpildīja lipīgo «Stayin’ Alive», un ieguva 5. vietu.

Par austrāliešu grupas «INXS» solistu Mihaelu Hatčinsu bija pārvērties Normunds Pauniņš, kurš aizvien turpināja valdzināt skatītājas, dziedot sievietēm veltīto «Beautiful girl», un ieguva 6. vietu.

Pagājušās nedēļas uzvarētājs Dzintars Čīča šoreiz ieņēma priekšpēdējo, 7. vietu. Čīča iemiesojās slavenās Alīsijas Kīsas tēlā un izpildīja viņas hitu «Empire state of mind. 2. daļa Broken Down», kas pirms kāda laika gozējās starptautisku mūzikas topu virsotnēs. Pēdējā vietā palika atraktīvais Emīls Kivlenieks, atveidojot Džordžu Maiklu no dueta «Wham!» ar «Wake Me Up Before You Go-Go»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu