Vuda mīļotās bijušais paziņo, ka Taigers sievietei ir laba iespēja dzīvē tikt uz priekšu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

NFL zvaigzne Džerards Sensabahs paziņojis, ka viņam nav bijis nekāds pārsteigums, uzzinot, ka viņa bijusī sieva stiliste Kristīna Smita nu satiekas ar golfa zvaigzni Taigeru Vudu. Vīrietis zina, ka bijušajai ir konkrēts vīriešu tips un Vuds pilnībā atbilst tam, ko viņa vēlas.

Džerards piebildis, ka nepazīst golfa zvaigzni Taigeru Vudu un viņam nav nekādas vēlmes ar to iepazīties tikai tāpēc, ka viņa bijusī ar to ir kopā.

Sportists priecājas, ka Kristīne ir nost no viņa pleciem, un, kamēr viņa to liek mierā, viņš ir laimīgs par jebkurām tās attiecībām. Sensabahs, zinot sava bērna mātes gaumi, neslēpj, ka Vuds viņai ir laba iespēja iegūt visu, ko viņa vēlas, un tikt dzīvē uz priekšu.

Sportists paziņo, ka ar bijušo kontaktējas tikai kopīgā dēla sakarā un neieslīgst liekās runās.

Pagājušajā nedēļā presē parādījās ziņa, ka Kristīna Smita pieķerta lidostā ar 200.000 dolāru, tātad ceļš uz labāku dzīvi ir veiksmīgi sācies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu