Filmas «Svingeri» prezentācijā tās veidotāji atklāj pikantās detaļas no darba gaitas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

12.novembrī kinoteātrī «Citadele» norisinājās ilgi gaidītās latviešu komēdijas «Svingeri» prezentācijas pasākums, kurā filmas veidotāji atklāja dažādas pikantas lietas par aktieriem, filmēšanas gaitu. Galvenajās mīlētāju lomās iejutušies izcilākie Latvijas aktieri – Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne un Ģirts Ķesteris. Spēlfilmā izaicinošās lomās sevi pieteiks arī divi daudzsološi jaunie talanti – Kristīne Belicka un Jurijs Djakonovs. Pārsteigums Latvijas publikai būs slavenā mūziķa Jāņa Jubalta piedalīšanās, kuram tā būs debija aktiera ampluā.

Uz filmas prezentācijas pasākumu bija ieradušies tikai aptuveni desmit cilvēki, kā nekā tā tika rīkota uzreiz pēc Lāčplēša dienas godināšanas, turklāt pašā rīta agrumā.

Lai vai kā, prezentācijas pasākumā piedalījās filmas radošā komanda un viens no galveno lomu atveidotājiem aktieris Jurijs Djakonovs.

Taujāts par filmas kurioziem, Jurijs atklāja, ka viņam nācās izlaizīt savas kolēģes Kristīnes Belickas aci, gluži kā tam bērnībā mācījusi rīkoties mamma, ja kādam ir kas iekritis acī un to nevar dabūt ārā.

Tāpat filmas režisors Andrejs Ēķis pastāstīja, ka par spīti rokzvaigznes tēlam grupas «Prāta vētra» dalībnieks

Jānis Jubalts savā seksa ainā bijis samērā bikls, tāpēc visu savās rokās pārņēmusi aktrise Kristīne Nevarauska, kura «paņēmusi priekšā» mākslinieku.

Ēķis arī pozitīvi pasmējās par aktiera Intara Rešetina pēcpusi, kura redzama reklāmas materiālos, režisors atklāja, ka vēlējies tieši viņa pēcpuses foto izvietot afišās, bet aktieris iebildis, jo tas nozīmētu, ka viņš nekad nevarētu kļūt par valsts prezidentu.

Dažādi smieklīgi atgadījumi, stāsti par katra no radošās komandas domām par latviešu kino un aicinājumi 9.decembrī ierasties un novērtēt, ka latvieši tomēr var un arī pašmāju kino spēj izklaidēt un likt smieties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu