Kerija atzinusies, ka viens no iemesliem, lai šķirtos, bijis aizvainojošais laulības līgums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par spīti faktam, ka pati Meraija Kerija ierosināja pirms laulībām ar miljardieri Džeimsu Pakeru noslēgt laulības līgumu, biznesmeņa juristu sastādītais dokuments viņai licies aizvainojošs un aizskarošs. Beigu beigās tieši pirms laulībām tas kalpojis kā pēdējais piliens viņas pacietības mērā.

Kerija uzskata, ka līgums bijis sastādīts tādā manierē, it kā viņas līgavainis to atradis kādā laulību aģentūrā vai pasūtījis sev pa pastu, un tas aizvainojis sievieti.

Līgumā bija minēta summa, kuru viņa var tērēt apģērbam katru mēnesi, lai vienmēr izskatītos lieliski līdzās vīram, uzskaitīti iemesli, kad viņa var izmantot kādu no privātajām lidmašīnām, kā arī uzskaitītas dāvanas, kuras viņa saņemot var paturēt, ja pēkšņi pāris šķiras.

Pēc līguma neviena dāvana, kura dārgāka par 250.000 tūkstošiem un nav dāvāta dzimšanas dienā, kāzu gadadienā vai pašā kāzu dienā, šķiršanās gadījumā netiek uzskatīta par dāvanu.

Tāpat Pakers vēlējās Kerijai maksāt sešus miljonus dolāru par katru laulībā pavadīto gadu, bet ne vairāk kā 30 miljonus dolāru kopumā.

Sieviete to visu uztvēra kā apvainojumu un pameta miljardieri!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu