Kalnu slēpotāja Vona treniņā lauzusi labās rokas augšdelmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kalnu slēpošanas zvaigzne Lindsija Vona treniņā lauzusi roku, kā dēļ aizkavēsies viņas atgriešanās trasē, piektdien pavēstīja pati sportiste.

Ceturtdien Vona treniņnometnē Kolorādo krita un salauza labās rokas augšdelmu.

«Vakar man bija veiksmīga operācija, un par mani labi parūpējās. Esmu sarūgtināta par kārtējo kritienu, taču vismaz mani ceļgali ir kārtībā. Atgriezīšos uz slēpēm, cik ātri vien iespējams, kā parasti to daru,» sociālajā vietnē «Facebook» rakstīja Vona.

Vona izlaida Pasaules kausa pirmās sacensības, lai gatavotos novembra beigās Ziemeļamerikā gaidāmajām ātruma sacensībām, taču tagad konkrēts atgriešanās brīdis netiek minēts.

Vona ir viena no visu laiku izcilākajām kalnu slēpotājām, tomēr pēdējos gados viņa regulāri saskaras ar smagos kritienos gūtām traumām. 2012.gadā viņa iepriekšējo reizi ieguva Pasaules kausu, bet 2013. un 2014. gada sezonas tika sabojātas traumu dēļ.

Kaut pērnajā augustā Vona treniņā piedzīvotā kritienā salauza potīti, viņa aizvadīja vienu no savām sekmīgākajām sezonām pēdējos gados. Nobraucienā viņa ieguva Mazo kristāla globusu, bet kājas lūzums viņai liedza noturēt līderpozīciju kopvērtējumā visu disciplīnu summā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu