Leģendārais aktieris De Niro atsakās no nodoma iebelzt Trampam pa seju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Leģendārais ASV kinoaktieris Roberts de Niro trešdien noraidīja iespēju, ka varētu Donaldam Trampam tagad, kad viņš ievēlēts Savienoto Valstu prezidenta amatā, iebelzt pa seju.

De Niro 16.oktobrī publiskoja pretrunīgus vērtējumus izpelnījušos video, kurā sacīja, ka gribētu republikāņu Baltā nama kandidātam iebelzt pa seju, un nodēvēja Trampu par «idiotu, nacionālo katastrofu, apkaunojumu šai valstij».

Jau pēc Trampa uzvaras vēlēšanās de Niro televīzijas pārraidē «Jimmy Kimmel Live!» atzina, ka vairs nevēlas uzbrukt Manhetenas miljardierim.

«Vai jūs joprojām grasāties iebelzt Donaldam Trampam pa seju,» vaicāja raidījuma vadītājs Džimijs Kimels. «Jo tagad jūs par to var arestēt, man šķiet.»

«Es to nevaru darīt tagad, kad viņš ir prezidents,» sacīja aktieris. «Un man ir jāciena šis amats.»

De Niro jokodams arī norādīja, ka līdz ar Trampa uzvaru viņam var nākties izmantot priekšrocības, ko sniedz viņa Itālijas pilsonība.

«Man, iespējams, būs jāpārceļas [uz Itāliju],» sacīja aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu