Avīze: Mesi «Barcelona» prasa € 50 miljonus gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi savu nākamo līgumu titulētā Spānijas granda «Barcelona» rindās vēlas ļoti, ļoti ienesīgu. Viņš sezonā grib 50 miljonus eiro, raksta Spānijas laikraksts «Marca».

Tiek ziņots, ka 29 gadus vecais Mesi Katalonijas kluba rindās gadā nopelna 48 miljonus eiro pirms nodokļu nomaksas. Viņa tīrā peļņa ir aptuveni 24 miljoni.

«Marca» raksta, ka Mesi savu nākamo līgumu vēlas vēl ienesīgāku. Viņš grib nopelnīt 50 miljonus. Pašreizējās līgumsaistības ar «Barcelona» viņam ir spēkā līdz 2018. gada vasarai.

Šajā nedēļā medijos parādījās informācija, ka sarunas par jaunu līgumu ar «Baecelona» veic Urugvajas uzbrucējs Luiss Suaress. Nesen 2021. gadam līgumu ar «Barcelona» pagarināja arī brazīliešu superzvaigzne Neimars.

Nesen jaunus kontraktus ar vairākiem saviem līderiem, tostarp Krištianu Ronaldu, parakstīja «Barcelona» mūžsenā konkurente Madrides «Real».

Pēc vienpadsmit kārtām Spānijas «La Liga» čempionātā «Barcelona» turnīra tabulā ieņem otro vietu, no līderes «Real» atpaliekot par diviem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu