Kirils Serebreņņikovs saņems Cicerona balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

16. novembrī Latvijas Zinātņu akadēmijā režisoram Kirilam Serebreņņikovam pasniegs Cicerona balvu starptautiskajā kategorijā, informē Latvijas Nacionālā teātra mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča.

Balva režisoram piešķirta par meistarību komunikācijā ar dažādu valstu sabiedrībām. Tās pasniegšana notiks laikā, kad Serebreņņikovs atradīsies Rīgā ar Maskavas Gogoļa centra viesizrādi «Parasts stāsts», kas Nacionālajā teātrī tiks spēlēta 15.novembrī un 16.novembrī.

Cicerona balvu starptautiskajā kategorijā aizvadītajos gados ir saņēmusi Džemma Skulme, Ivars Kalviņš, Karls Bilts, Bils un Hilarija Klintoni, Egils Levits, Angelina Merkele, Andris Piebalgs, Tomass Hendriks Ilvess, Vaira Vīķe-Freiberga, Valds Adamkus un citi.

Tāpat Rimšēviča informēja, ka 15.novembrī plkst.11.30 Latvijas Nacionālajā teātrī notiks Maskavas Gogoļa centra viesizrādēm veltīta konference, kurā piedalīsies arī Serebreņņikovs. Tāpat preses konferencē piedalīsies Pētera Avena labdarības fonda «Paaudze» vadītājs Igors Bass un Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu