Sieva bez tiesībām komandē vīru un citus satiksmes dalībniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Spraigajā attiecību šova «Uzmanību! Mana sieva pie stūres», kas ja šovakar priecēs skatītājus pirmajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», trešā sērija būs sarūpējusi ne mazums dinamisku un interesantu mirkļu.

Īpaši kolorīta būs skolotāja no Saulkrastiem - Karīna Antēna, kuras valdonīgums un spilgtie izteicieni ne reizi vien liks aizdomāties – kurš īsti diriģē parādi – vīrs ar auto vadītāja stāžu vairāku gadu garumā vai sieva, kura tā arī tiesības vēl nav ieguvusi? Turklāt skaļus pārmetumus Karīna raidīs arī citu satiksmes dalībnieku virzienā – «Kāpēc tie rīdzinieki tik traki lien ārā uz ceļa?» Es vainīga, ka viņš nemāk braukt? Velkas pa priekšu kā tāds ute!» «Nepatīk man tie «pī» – goda vārds! Nervu tabletes viņiem jādzer! Mašīnu atstāšu pie Alfas un pa Rīgu savu mūžu vairs nebraukšu – lai viņi te kuļas!» Šie un citi temperamentīgās Karīnas izteicieni noteikti ieies šova vēsture! Nepalaid garām un jau šovakar, plkst. 21:00 «STV Pirmā!» skaties, kā ielās izbrauks tik kolorītās dāmas!

Skolotāja uzdod toni – vīrs kā pie tāfeles izsaukts!

Fakts, ka Karīna ir skolotāja nav noslēpjams arī savstarpējās attiecībās ar vīru – abu vadītājā automašīnā skaļi aizrādījumi, pārmetumi un iebildumi vīra mācīšanas stilam būs dzirdami visu šova laiku. «Trajektorijas nav? Vispār nekā nav?!» Nu tad runā un māci mani!» Tu man aizrādīji, kā es braucu, bet nemācīji, kā to vajag izdarīt. Man vajag konkrēti!» «Tu vienkārši sēdi man blakus kā karalis un neko man nemāci!» Tik skarbi aizrādījumi ne reizi vien lidos vīra virzienā. Netiks saudzēti arī citi satiksmes dalībnieki, kuri asus pārmetumus saņems gan par uzdrošināšanos Karīnas auto virzienā raidīt skaņas signālus, gan radīt neierastākas situācijas uz ceļa.

Vīrs stūrē sievas vietā

Visgrūtāk ar auto vadīšanu veiksies Danielai Justīnai Petkus, kura šova laikā pirmo reizi mūžā vīra vadībā sēdīsies pie auto stūres. Topošajai autovadītājai grūtības radīs pat braukšanas uzsākšana, jo automašīna nemitīgi «raustīsies». Tāpat dāma cīnīsies ar ātrumu pārslēgšanu, jo veicot šo manevru, mašīna ne reizi vien noslāps. «Jopcik, bumbiņ!» Man ir bail to cilvēku vietā, kas iet pa ielu!» savu braukšanas stilu komentēs Justīna. Taču, lai arī viņa visai bieži brauks ar pirmo ātrumu vai tos pārslēdzot, kļūdīsies un ieliks nepareizajā, vīrs Kristaps būs ļoti pacietīgs, auto vadīšanas apmācību uztvers ar smaidu un patiesībā šova laikā stūrēs sievas vietā.

Spītnieces savaldīšana jeb ko darīt, ja sieva neieklausās vīra padomos?

Ķikutu ģimenē, kur vīrs sevi godā par «pasaulē labāko autovadītāju», sieva demonstrēs īstu spītnieces raksturu. Viņa jau reiz mācījusies vadīt auto, taču salauzusi kāju un tāpēc uz eksāmenu tā arī nav tikusi. Savukārt vīrs nav vēlējies kļūt par sievas instruktoru, jo negribējis iemācīt nepareizas auto vadīšanas prasmes. «Atslēdz» kreiso kāju! Labāk apstājies pusotru metru pirms līnijas, nekā aiz!’» šādus un citus padomus izcilais autobraucējs šova laikā dos savai sievai. Taču viņa nemitīgi apstrīdēs vīra pamācības, un par savām autovadītāja iemaņām būs īpaši pārliecināta: «Ja es būtu instruktors, sen jau būtu sevi aizsūtījusi likt tiesības un tās arī saņemtu!» šādu nostāju demonstrēs Santa, piebilstot: «Mani visvairāk tracina tie, kas velkas un tie kas «muhļījas». Es jūtu, ka būšu agresīva autovadītāja!»

Nepalaid garām un izdzīvo īstu attiecību vētru jaunajā šovā «Uzmanību! Mana sieva pie stūres» jau šovakar plkst. 21.00 pirmajā un vienīgajā televīzija sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu