Mārtiņdienas tirgus Valkā jau nedēļas nogalē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien, 12.novembrī, plkst. 9:30 ikviens valcēnietis un pilsētas viesis tiek aicināts uz bagātu Mārtiņdienas tirgu, kura ietvaros notiks Valkas jaunās tirgošanās vietas Raiņa ielā 3B atklāšana. Ar svētku uzrunu tirgu atklās Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Mājražotājus, amatniekus, kā arī pircējus sagaidīs labiekārtotas un labi apgaismotas tirgošanās vietas. Savas preces tirgotāji pārdos gan atvēlētajā vietā zem nojumes, gan paviljonā, gan visā tirgum piegulošajā stāvlaukumā līdz pat Zvaigžņu ielai. Kādreizējā pienotavas ēka ir ieguvusi pilnīgi jaunu veidolu, bojātais piebraucamais ceļš nu ir asfaltēts.

Dalību Mārtiņdienas tirgū jau ir apstiprinājuši amatnieki un mājražotāji no dažādiem Latvijas un Igaunijas novadiem. Uz Mārtiņdienas andeli ir pieteikušies vairāk nekā 60 tirgot gribētāji ar pašu saražoto produkcijas daudzveidību: adījumi, linu un kokvilnas izstrādājumi, medus, tējas un garšvielas, vīns, alus, sieri, maize, gaļas, sveces un adventes vainagi, suvenīri, dažādi lauku labumi, meža un dārza veltes, pinumi un daudz citu labu lietu. Mārtiņdienas tirgus norisināsies līdz plkst. 16:30.

Ar skanīgām, enerģiskām un melodiskām dziesmām, ar mīklām un ticējumiem svētku noskaņojumu radīs Valkas pilsētas kultūras nama Folkloras dziesmu ansamblis «Nāburgi».

Tirdzniecības vietas vēl var pieteikt līdz 10.novembrim pie kooperācijas speciālistes Sniedzes Ragžes pa telefonu 26488684 vai e-pastu sniedzeragze@inbox.lv, vai pie tirgus pārzines Viktorijas Putnas, telefons – 27887955 un tirgoties ar pašu saražoto produkciju.

Uz tikšanos Mārtiņdienas tirgū!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu