Ghetto TV filmas «Inteliģentie huligāni» rullītis ir klāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Publicēts režisora Rolanda Rekkes (Ghetto TV) jaunās filmas «Inteliģentie huligāni» pirmais reklāmas rullītis. Filmas pirmizrāde jau 22. novembrī kino Citadele!

Jauniešus ekstrēmajā un ielas sporta kultūrā vairs neuzskata par huligāniem, bet pilntiesīgiem sportistiem. Nepakļaušanās mehāniskajām sabiedrības normām un iešana pret spalvu attīsta. Ar patiesu ticību labajam, lielu cieņu un godīgas uzvaras alkām viņi pirmām kārtām ir pārveidojuši paši sevi. Tādi cilvēki kā Raimonds Elbakjans, Renārs Zeltiņš, Vladislavs Lakše, Gatis Irbe, Jānis Rozītis, Nils Jansons, Māris Šlēziņš, Jānis Jansons, Aldis Kalniņš un citi tieši ielās piedzīvojuši savas dzīves labo scenāriju.

Filmas režisors Rolands Rekke (Ghetto TV): «Pretošanos un cīņu ar sistēmu ir nomainījusi radīšana. Labi un patiesi nodomi, neatlaidīgs un smags darbs, darot lietas, kas pašiem vislabāk sanāk, un galvenais - spēja atbalstīt citus, atšķir inteliģentos huligānus no pelēkās masas un shēmotājiem.»

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans: «Inteliģentie huligāni ir tie, kas vēlas radīt un dzīvot dzīvi bez tiesnešiem. Ticu, ka tie ir paši labākie cilvēki, un tieši viņi mainīs pasauli!»

Filmas pirmizrāde notiks 22. novembrī kino Citadele, Rīgā, 13. janvāra ielā 8.

Biļetes no 14. novembra EUR 6,90.

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu